Jel ima netko nekakav info? Fejk ili ok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, lako je vama prostitutkama pametovat. Nemamo svi printer novca među nogama, zato nam nemojte solit pamet.Pocnite raditi i zaradivati pa vam nista nece biti skupo. Procitajte knjigu "48 zakona moci" -ne prihvacajte nista besplatno i postanite gospoda.
Kao da je to išta lakše. Kome je, on se ne bavi ovim. Nismo u krivu kad se žalimo kada bogatije zemlje imaju veći izbor i često čak niže ili barem usporedive cijene kao mi. Nije bez razloga više Hrvata u inozemstvu nego ovdje. Zemlja u banani po svim mjerilima.A jadni, a da izađete, upotrijebite svoje čovječne sposobnosti i 'zbarite' nešto za promjenu?
Nemate muda?
Niste popili svoje terapije?
Količina nesposobnih i škrtica klošara je na ovom forumu naprosto zabrinjavajuća... I to nam je prosjek muške nacije.
Ovi drugi su skriveni bisex i vole ga u guzu po mojim statistikama![]()
Zaradim dvostruko vise u svom poslu nego sto sam ikad baveci se ovime hahaha...Zato me i nema .Ali nagrade i stimulacije treba opravdati,moras znati raditi, a i raditi..Najlakse je zicati majku 50 e za pušenje kod Marice i nedjeljom piti pivo ispred dućana pitajuci se zasto sam solo u cetrdesetoj...Za inozemstvo moras biti kapacitet, većina koja je ostala u RH nije i zato meni nije tesko istaknuti se u ovoj mocvari nepismenih starih invalida duhom i tijelom...Zato ulazite u sebe, ne u mržnju jer niti jedna sposobna zena ne treba nesposobnog muskarca.Eh, lako je vama prostitutkama pametovat. Nemamo svi printer novca među nogama, zato nam nemojte solit pamet.
Kao da je to išta lakše. Kome je, on se ne bavi ovim. Nismo u krivu kad se žalimo kada bogatije zemlje imaju veći izbor i često čak niže ili barem usporedive cijene kao mi. Nije bez razloga više Hrvata u inozemstvu nego ovdje. Zemlja u banani po svim mjerilima.
Ja sam mlad i naravno da nemam para ni privatnosti, a nagoni su najjači u ovo doba života. Nisam dobio dobar dojam o seksualnosti tako da vjerujem da će mi vremenom biti lakše i neću pretjerano patit oko tog. Već sam se dosta i odvikao. Ti nemoj laprdat kako zarađuješ milijune i kako bismo svi trebali ako bismo htjeli jebati. Prosječan čovjek mora biti u lošijoj ekonomskoj situaciji bili gdje u svijetu jer je život "igra sa nultom sumom."Zaradim dvostruko vise u svom poslu nego sto sam ikad baveci se ovime hahaha...Zato me i nema .Ali nagrade i stimulacije treba opravdati,moras znati raditi, a i raditi..Najlakse je zicati majku 50 e za pušenje kod Marice i nedjeljom piti pivo ispred dućana pitajuci se zasto sam solo u cetrdesetoj...Za inozemstvo moras biti kapacitet, većina koja je ostala u RH nije i zato meni nije tesko istaknuti se u ovoj mocvari nepismenih starih invalida duhom i tijelom...Zato ulazite u sebe, ne u mržnju jer niti jedna sposobna zena ne treba nesposobnog muskarca.
Nije taj posao propao i nikada nece.Slazem se s tobom da nema neke zarade za ove cure s oglasnika.Ali prostitucija nije samo to.A da se nesto zaradi uz ljepotu i malo pameti.Ovaj posao je propao davno i time se jos samo bijelo roblje moze baviti i poneka starica u mirovini...tu love nije bilo ni prije tri godine.Ulozeno dobiveno u raskolu. Citate li vi komentare,kako bi zena imala ili zaradila u ovome kad ekipa za 40 e pita jel vrijedi tih para,jel se isplati ..Da ne spominjem da ovdje je pet ljudi max ikada igdje bilo..
Nije baš tako. Ako recimo da ih ima prosječno 4 dnevno i svakom naplati 80eu, to je dnevno 320 eu, i ako recimo ne radi svaki dan nego svaki drugi dan to je 4800eu mjesečno. A to je još konzervativna procjena.Nije taj posao propao i nikada nece.Slazem se s tobom da nema neke zarade za ove cure s oglasnika.Ali prostitucija nije samo to.A da se nesto zaradi uz ljepotu i malo pameti.
Ja sam bio. Pod broj jedan ne radi se o djevojci, nego o milfici. Slike sa oglasa nisu njene i ni izbliza nije toliko atraktivna. I ne može se dobiti ništa više od trackanja i drkice. 60 eura za trackanje i drkicu je bacanje novca.![]()
Masaže i opuštanja,kratko ovdje
Atraktivna maserka velikih grudi (5) i lijepog lica, radim masaže u svom prostoru. Za dogovor i info nazvati. Sex ne…www.oglasnik.hr
Lokacija je kod Arene, nudi se samo masaža (btb i ručna) s ručnim završetkom, ali sam u razgovoru preko telefona stekao dojam da bi se moglo dogovoriti i više.
Cura mi je rekla da radi samo do 5 popodne, a ja radim do tad. Ne uzima mi se zbog nje slobodan dan ako je usluga loša pa molim kolege koji su bili kod nje za mišljenje.
Jel bar manje bahata od ovih koje rade za 200+ €?Ja sam bio. Pod broj jedan ne radi se o djevojci, nego o milfici. Slike sa oglasa nisu njene i ni izbliza nije toliko atraktivna. I ne može se dobiti ništa više od trackanja i drkice. 60 eura za trackanje i drkicu je bacanje novca.
To ne znam. Ali znam da se ne isplati dati 60eu ženi koja ima preko 40 godina za malo trackanja po leđima i malo drkice. Naravno masaže u pravom smislu riječi nema, nema ni b2b. No opet tko hoće neka izvoli.Jel bar manje bahata od ovih koje rade za 200+ €?
Bas to, ovi neku seru govna da nemaju posla, a zarade dnevno kao netko skoro za 2 tjedna na obicnom poslu.Nije baš tako. Ako recimo da ih ima prosječno 4 dnevno i svakom naplati 80eu, to je dnevno 320 eu, i ako recimo ne radi svaki dan nego svaki drugi dan to je 4800eu mjesečno. A to je još konzervativna procjena.
Naravno da ima i takvih...samo koliko?Koja je tvoja procjena da ima takvih cura koje racunaju 80e i da imaju 60 musterija na mjesec...a tu se slazem da rade pola mjeseca.Nije baš tako. Ako recimo da ih ima prosječno 4 dnevno i svakom naplati 80eu, to je dnevno 320 eu, i ako recimo ne radi svaki dan nego svaki drugi dan to je 4800eu mjesečno. A to je još konzervativna procjena.
U Zagrebu djevojaka i žena koje se time bave ima u vrh glave dvadesetak, a u Zagrebu i okolici ima milijun ljudi.Naravno da ima i takvih...samo koliko?Koja je tvoja procjena da ima takvih cura koje racunaju 80e i da imaju 60 musterija na mjesec...a tu se slazem da rade pola mjeseca.
Posao zna biti stresan, ali kurve imaju isproban sistem kako filtrirati budale. Kad prvi put zoveš, moraš zvati tri-četiri puta prije nego što ti da adresu i otvori i tako te testira. Nadalje izbjegavaju raditi noću jer je veća vjerojatnost da će naletjeti na nekog pijanog ili drogiranog.Pa zarada vjv nije loša ali za za tu zaradu treba istrpiti 50 filozofa koji analiziraju jel ti usluga vrijedi 70 ili 75
Ukratko svaka P.O. djevojka uz umjereni rad može zaraditi 4-5 tisuća eura mjesečno, ali naravno taj posao nije za svaku. Mora se imati jak želudac i psihu za baviti se tim poslom i naravno paziti da se ne pretjera, jer posao ostavlja trag na psihi.
Druge opasnosti kao što su nasilne mušterija se mogu filtrirati na već rečeni način, kao i rizik od spolno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće koji su zanemarivi uz pravilno korištenja kondoma.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|