Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stoji. Al ak oćeš drkicu onda bolje da je zgodna. A i realno rijetko to bude masaža. To ti je ovako dođeš na masažu, nadaš se oralu, a dobiješ drkicu.Ne kužim ove masaže bez sexa, ako želim dobru masažu onda me zaboli kita kako izgleda, važno je da li zna ili ne zna masirati, možda nešto propuštam???
Onda kralju ne trazis masazu na plavom oglasniku nego ides na profesionalnu masazu?Ne kužim ove masaže bez sexa, ako želim dobru masažu onda me zaboli kita kako izgleda, važno je da li zna ili ne zna masirati, možda nešto propuštam???
Fala na infu care, ja mislio to sve profesionalne maserke koje su siromašne i nemaju što obuči pa su gole na slikama.Onda kralju ne trazis masazu na plavom oglasniku nego ides na profesionalnu masazu?
Pa jbga reko si ak oces dobru masazu, samo kazem da se dobra masaza ne trazi na na plavom oglasnikuFala na infu care, ja mislio to sve profesionalne maserke koje su siromašne i nemaju što obuči pa su gole na slikama.
Kako nju nije sram tako cijenu nabit.ja ne znam kako te nije sram tako nešto uopće radit
Što sam i napravio. Bez bezobrazluka. Mala se bar zna normalno razgovarati i ne shvaća sve osobno. Više si se ti zapjenila.ja bih ti rekla: onda si nađi tu drugu takvog kalibra i doviđenja
Smiješan komentarFala na infu care, ja mislio to sve profesionalne maserke koje su siromašne i nemaju što obuči pa su gole na slikama.
Otkuda si slatkice ?Smiješan komentar
Koji ste vi paceniciOtkuda si slatkice ?
Kaj se ti javljaš odmahKoji ste vi pacenici
Nit je šarmanta, a još manje nevjerovatnaŠarmantna - Nevjerovatna ! ! !
Želiš ju svaki dan. Plavuša 53 g. 170/70/grudi 4-5. DIskrecija, Higijena. Nazovi i vidi ! !www.oglasnik.hr
Jel bio netko kod nje ?
Jebate cim se pojavi zensko ime odma ko kamionzdije napadajuOtkuda si slatkice ?
Jebate cim se pojavi zensko ime odma ko kamionzdije napadaju
ZagrebOtkuda si slatkice ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|