toxic
New member
jel se ljubi prije ili poslije nego joj svršiš u usta?Ima jedna cura sa PO koja se mazi i ljubi zove se Viki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel se ljubi prije ili poslije nego joj svršiš u usta?Ima jedna cura sa PO koja se mazi i ljubi zove se Viki
Da mršava je ali uskuga je vrhunska i jako je zgodna bar meniMa nema ti niko slike niti ces dobit slike, ja ti kazem samo da znas ako ne volis mrsavice da ne ides i tjt
Mozes kad oces, a zar mislis da si ti jedini koj joj svrsi u usta? Samo kazem mozda nisi gadljiv momak pa ti ne smetajel se ljubi prije ili poslije nego joj svršiš u usta?
Nema sve isto za parePoanta?
Da užas nikad više kod njeda, to je ta
Ništa ne dobivam cura je stvarno super barem meniNinđo legendo koji to postotak dobivas od vikice?
Ok tvoje mišljenje al Viki se baš strasno ljubi tak da znašJa je ne bi ljubio ni da ona meni plati. Ajde sad zamisli, 20 minuta prije si ti imao njenu kitu u ustima, ja ne znam koliko koja drži do higijene, i da ja nju ljubim??? Meni bi bilo u glavi ko da ti ja cuclam kitu jbt.. Znači brate mili.. Ako vama nekima to ne smeta, svaka vam čast..Ja ne bi nikada..
Haha prije a ja ju poljubim i na odlasku jel me zadovoljilajel se ljubi prije ili poslije nego joj svršiš u usta?
Meni ne smeta Viki nema puno frajera po danu tak mi je reklaMozes kad oces, a zar mislis da si ti jedini koj joj svrsi u usta? Samo kazem mozda nisi gadljiv momak pa ti ne smeta
A neznam ne tako brzo pa slobodno odi kod nje i vjeruj mi uživat ćeš Viki je top u ZgNjinja reci kad ces ici kod Viki tako da uzmem termin prije tebe.
Moze neki kontakt doticne osobe...ili.link oglasaMeni ne smeta Viki nema puno frajera po danu tak mi je rekla
Kaj će tebi ne radi ti ona foot fetish jbgMoze neki kontakt doticne osobe...ili.link oglasa
Meni ne smeta Viki nema puno frajera po danu tak mi je rekla
Znači i kod nje teški kolodvor
Ja bio neki dan u 11.00 i bio sam treći tog jutra. A prilikom dogovora mi je nudila slobodan termin u 17.00.
Platite kao i Federer x10 i uzmite cijeli dan.Znači i kod nje teški kolodvor
par traži solera
ID oglasa: 167043 Oglas predan: 21.08.2021 Broj prikazivanja: 923 Regija: Croatia (Hrvatska) - Zagreb Imam: 40 godina OPIS
tražimo konkretnog i galantnog solera za zabavu u našem prostoru u Zagrebu za danas navečer,samo konkretni koji mogu i hoće danas
KONTAKT
crvenkapica6666@gmail.com Mobitel 091 557 5
Oglas je lazan. Dovoljno je upisati broj na WA i neki stariji gospodin stoji iza toga( njegova slika) Drkadzija, vec videno. Nema nikakve dame, slobodno se i sami uvjerite.
par traži solera
ID oglasa: 167043 Oglas predan: 21.08.2021 Broj prikazivanja: 923 Regija: Croatia (Hrvatska) - Zagreb Imam: 40 godina OPIS
tražimo konkretnog i galantnog solera za zabavu u našem prostoru u Zagrebu za danas navečer,samo konkretni koji mogu i hoće danas
KONTAKT
crvenkapica6666@gmail.com Mobitel 091 557 5634
Znači provjerenoOglas je lazan. Dovoljno je upisati broj na WA i neki stariji gospodin stoji iza toga( njegova slika) Drkadzija, vec videno. Nema nikakve dame, slobodno se i sami uvjerite.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|