Šta jel si siguran jer kad sam pitao plaćanje je cash a ne bonovi, kodovi.Slike su ugl fake
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta jel si siguran jer kad sam pitao plaćanje je cash a ne bonovi, kodovi.Slike su ugl fake
Kad ti da adresu, pogledaj ima li koja INA u neposrednoj blizini! Ako ima, znaš da je zajeb.Šta jel si siguran jer kad sam pitao plaćanje je cash a ne bonovi, kodovi.
Pa vidi ovaj link, te iste slike su i na toj stranici. Na vise stranica zapravo ali ovo samo primjer.Šta jel si siguran jer kad sam pitao plaćanje je cash a ne bonovi, kodovi.
Onda cemo moci jebat na R1..GLASAJMO SVI ZA AVU KARABATIĆ DA SE LEGALIZIRA PROSTITUCIJA I DA UĐE U SABOR
Crkva kod nas ima prejaki utjecaj/moc i zato nece nikad biti legalizirano.Ma, kurac će se u Hrvatskoj prostitucija ikada legalizirati.
Dok je HDZ na vlasti (a bit će još 100 godina), nema teorije da se prostitucija legalizira.
Jbg, licemjerje je zajebana stvar.
Ako nekim čudom ljevica uzme uzde u svoje ruke, opet ništa od toga (jer su oni, kak ti, borci za ženska prava).
Jedna "noćna doma" mi je nešto u tom smislu jednom prigodom rekla (nije da je njeno mišljenje nešto pretjerano relevantno, ali je interesantno, jer je iz prve ruke, pa je možda ipak relevantno).
Rekla mi je da je puno više problema s policijom imala kada je SDP na vlasti bio, nego za vrijeme HDZ-ove vlasti.
Kako god da okreneš ne gine nam PO ili EGE (za one koji viška para imaju).
Ili sex turizam u Austriji i Njemačkoj.
Diskutira se zabrana prostitucije u evropskoj uniji:Ma, kurac će se u Hrvatskoj prostitucija ikada legalizirati.
Dok je HDZ na vlasti (a bit će još 100 godina), nema teorije da se prostitucija legalizira.
Jbg, licemjerje je zajebana stvar.
Ako nekim čudom ljevica uzme uzde u svoje ruke, opet ništa od toga (jer su oni, kak ti, borci za ženska prava).
Jedna "noćna doma" mi je nešto u tom smislu jednom prigodom rekla (nije da je njeno mišljenje nešto pretjerano relevantno, ali je interesantno, jer je iz prve ruke, pa je možda ipak relevantno).
Rekla mi je da je puno više problema s policijom imala kada je SDP na vlasti bio, nego za vrijeme HDZ-ove vlasti.
Kako god da okreneš ne gine nam PO ili EGE (za one koji viška para imaju).
Ili sex turizam u Austriji i Njemačkoj.
Ne, nego da sam sve u kompletu objasnio bio bi clanak dugi 5 stranica!Ti si iz svega zaključio da je ženska nestala sa tržišta zbog orala? Pa jbt, koja logika
Gluposti teško da možeš "objasniti" i na 55 stranicaNe, nego da sam sve u kompletu objasnio bio bi clanak dugi 5 stranica!
Žena je samo komentirala i u svom komentaru nije bila nepristojna. Stoga, čemu takav agresivan komentar?Te ko pitao za zdravlje?Nije nitko i muči.
Fist je fetiš,kao kad neko i analno jebe.Sve su to fetiši,a klasični sex imaš na svakom čošku.Jebaj ga
Ugodna zenska, cca 40 g, opustena, ne pozuruje, ne glumata, voli sex i analno ako se napali. 80 eurPozdrav ekipa.. Dal je tko bio kod ove gospodje?
https://ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/irma-sandy/oglas.php?id=209689&cid=1
Di se nalazi?Ugodna zenska, cca 40 g, opustena, ne pozuruje, ne glumata, voli sex i analno ako se napali. 80 eur
jel daje anal bez ili saUgodna zenska, cca 40 g, opustena, ne pozuruje, ne glumata, voli sex i analno ako se napali. 80 eur
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|