Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jednom mu se javila i došao je koliko vidim.Brate pa jel vidis da je napiso da mu se nije javila hahaha
Dosao pred zgradu vjerojatno, cest slucaj kod nekihJednom mu se javila i došao je koliko vidim.
Pa jel si mlađi od 40, ne želi mlađe.Dosao pred zgradu vjerojatno, cest slucaj kod nekih
Upravo to. Jos kao pri tantra seksu nebi trebao svrsiti, jer to traje satima, de, eksplodirala bi mi jaja u tih par satiNe znam kako pri tantra masaži, nauljeni i goli, a uz to i totalno napaljen, suzdržati se od toga da joj ga ne uvališ!!!! To je kao da držiš sladoled u ruci, on se topi a ti ga ne smiješ lizati. I to još u trajanju od 2 sata. Dajte najte....
Bio ja ok cura 60 pol sata komplet sve sa zastorom prostor kod gl kolodvora
Jel bio tko?
To su gluposti!!!Stvar je u tome da ženska ima dovoljno posla i ne treba joj deset klijenata dnevno,vec odradi par stalnih ljudi i dovoljno joj je…Nije ko na traci u dućanu.Pa jel si mlađi od 40, ne želi mlađe.
Kako je s plaćanjem? Unaprijed ili prilikom susreta?Moja ti je preporuka ova.Anna
Djevojka 23 godine nudi masaže u svom prostoru, 170/55,grudi 3. Bez SMS-a,WhatsApp-a ne dopisujem se I ne citam…www.oglasnik.hr
Ja sam komplet dobio za 70€
Sve sa kondomom, i fotke su njene ili jako slično izgleda. Plavuša u ranim 20-im. Zgodna u faci. Pušenje ostednje a u seksu je možeš nabijati, lijepo stenje
Uredan prostor, Borovje
Na rukeKako je s plaćanjem? Unaprijed ili prilikom susreta?
Ima kakva u blizini dvorane Lisinski?
Ima kakva u blizini dvorane Lisinski?
Pa valjda vidiš da su fotke sa neta u ovom slučaju više nego jasne. Takve treba ignorirati. Dok bude budala i ovakve će uzimati eurići.Samo dolazak kod vas ! Masaža erotska i završetak!
Radim samo masažu i završetak ! Brineta, 175 / 4. Očekujem poziv !www.oglasnik.hr
Ako postoji recenzija, slobodno me uputite...
Znaci mala je ok i sve odradiBio ja ok cura 60 pol sata komplet sve sa zastorom prostor kod gl kolodvora
Lajkam ovaj pristup. Meni je, prije više od 20 godina jedna, nije Ciganka, na prevaru, uzela 200 kuna uz pomoć svog makroa. Tj. ja sam se htio okrenuti kad sam ju vidio, ali je onda izašao makro, potpuno me iznenadio agresivnim nastupom i doslovce me je pritisnuo uz zid i oteo 200.Pokušale i mene sjebati. Lokacija Ulica Ivana Došena 44, Špansko. Uđes u stan na prvi kat mala vitka i deblja čekaju u stanu. Dogovoriš kaj hoćeš i mala vitka uzme pare. Pa onda kao ne znam gdje ćemo imamo gore na četvrtom katu jos jedan stan. Mala vitka izađe i pošalje poruku da dođem na četvrti kat. Rekoh ovoj deblji da mi vrati novce i da nezajebava. Kaže ona meni da novce vise nema, morali su predati za stanarinu i kaj ja znam. Ukratko da završim priču, opalio debeli 2/3 šamarčine i evo male tanke nazad sa parama! Bagra ciganska!
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|