Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plavušica razigrana
Lijepa Ema 24 godine vitke građe, nudi druženje u svom prostoru samo ozbiljni, stop SMS.www.oglasnik.hr
Ova plava
Slika od STANIJE DOBROJEVICPlavušica razigrana
Lijepa Ema 24 godine vitke građe, nudi druženje u svom prostoru samo ozbiljni, stop SMS.www.oglasnik.hr
Ova plava
Mozes se javit u poruke radi dogovora?Bok decki,
Ja sam nova i od sutra me mozete naci na oglasniku...sexy studentica, druzenje vrhunsko, hotel
Kako bi reko jedan ti si jedan mučki provokator...ili kako bi neki drugi rekli LAŽNJAK!!Ima jedan problem...nevina sam jos i nisam jos odlucila tko ce mi uzeti nevinost...
To je neki srednjoškolac sa viška vremena u zivotu pa tu zajebavaDa, nevin si… ne jebi ljude tu
Khm…Ima jedan problem...nevina sam jos i nisam jos odlucila tko ce mi uzeti nevinost...
Znači klasično razvaljena nisam zainteresiran.Dobro nisam nevina, malo vas zezam ali sam definitivno zena
Za koji sat cu staviti oglas.
A ti veliki piko fakat si pretjerao...zaboravi na daljnju komunikaciju medju nama.
Zezas ti nas malo jače. Nisi napisala ni na kojem oglasniku ćes stavit oglas. Na ovom od ljubavni oglasnik ili plavi oglasnikDobro nisam nevina, malo vas zezam ali sam definitivno zena
Za koji sat cu staviti oglas.
A ti veliki piko fakat si pretjerao...zaboravi na daljnju komunikaciju medju nama.
Uopce nisam razvaljena...imala sam dva decka dosad i normalna sam cura koja bi htjela nesto zaraditi uz studij...Znači klasično razvaljena nisam zainteresiran.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|