Crystalfan
Well-known member
Bas sam i ja htio napisati da radije ode kod neke maserke s oralcem onda, al sad mi se nekak cini i da mu masaza nije prioritet

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka cast na informacijama, veliki si gospodin.Ako ne zelis masazu onda zovi crnu panteru ili brinetu 37
Ako ti je do masaze onda imas laru, tinu tresnja i dea siget
Ako ti je pak do samog orala onda ces posegnut ka starijim bakutanerim maricom i sandrom petrokov
Nedaju mi se ljepit oglasi al sve mozes nac po tim imenima pa vidi
Jednom se zivi heheSvaka cast na informacijama, veliki si gospodin.
Jedino necu kod pantere ima malo prevec klijenata koliko vidim
Koja je to Lara ?Ako ne zelis masazu onda zovi crnu panteru ili brinetu 37
Ako ti je pak do samog orala onda ces posegnut ka starijim bakutanerim maricom i sandrom petrokov
Poznata pod pojmom “najbolje dupe PO”Koja je to Lara ?
Najbolje dupe, samo šteta što nije u upotrebiPoznata pod pojmom “najbolje dupe PO”
Naj konkretniji odgovor na forumu u zadnja 2-3dana svaka čast...Ako ne zelis masazu onda zovi crnu panteru ili brinetu 37
Pa kaj sad, žena odradi posao ne zavlači, nije narkomanka i ne gleda na sat. Sve imaju više mušterija tako da to ne drži vodu...Svaka cast na informacijama, veliki si gospodin.
Jedino necu kod pantere ima malo prevec klijenata koliko vidim
Ona ih ima bas najvise koliko sam vidio po forumima. Ma ok nis kontra nje, da pace dosta je sexy na fotkama.Pa kaj sad, žena odradi posao ne zavlači, nije narkomanka i ne gleda na sat. Sve imaju više mušterija tako da to ne drži vodu...
Mene isto ovo zanimaProbao tko s ove dvije, na fotkama izgledaju super, ako su njihove naravno...
![]()
Dvije djevojke za druženje.
Djevojke sa slika. Naš prostor. Isključivo u paru smo dostupne.27 I 30 godina.www.oglasnik.hr
Nesto si nadrkan..da nije statisticka greska???Od takvih odvratnih likova ko što je Marijola nećeš ništa dobro saznati ni istinito a takvih ti je prepun forum
Zato ce od tebe dobiti preporuku za panteru..jebem ja mater onome tko je tebi dao pristup internetuOd takvih odvratnih likova ko što je Marijola nećeš ništa dobro saznati ni istinito a takvih ti je prepun forum
Koliko sam shvatio Nadrkanovica on je napisao da se pantera precjenjuje, kao puno traži love traži mlađe, a ona oronula i stara, ispravi me ako griješim. Gle, nemam ja niš protiv tebe ni njega, svako nek iznese svoje mišljenje uz što manje mržnje i pljuvačine. Ja sam za mir u svijetuZato ce od tebe dobiti preporuku za panteru..jebem ja mater onome tko je tebi dao pristup internetu
Grijesis haha, zar bi tolko ekipe o njoj pisalo hvalospjeve i tolko njih islo kod nje da ne valja? Budimo realni, zenska vrhunski odradi poso i suraduje. Ja sam jedan od zadovoljnih klijenataKoliko sam shvatio Nadrkanovica on je napisao da se pantera precjenjuje, kao puno traži love traži mlađe, a ona oronula i stara, ispravi me ako griješim. Gle, nemam ja niš protiv tebe ni njega, svako nek iznese svoje mišljenje uz što manje mržnje i pljuvačine. Ja sam za mir u svijetu![]()
Znaš li ima li koja u Dubravi za masažu ili samo oral?Ako ne zelis masazu onda zovi crnu panteru ili brinetu 37
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |