ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako ne zelis masazu onda zovi crnu panteru ili brinetu 37
Ako ti je do masaze onda imas laru, tinu tresnja i dea siget
Ako ti je pak do samog orala onda ces posegnut ka starijim bakutanerim maricom i sandrom petrokov

Nedaju mi se ljepit oglasi al sve mozes nac po tim imenima pa vidi

Ako ne zelis masazu onda zovi crnu panteru ili brinetu 37
Ako ti je do masaze onda imas laru, tinu tresnja i dea siget
Ako ti je pak do samog orala onda ces posegnut ka starijim bakutanerim maricom i sandrom petrokov

Nedaju mi se ljepit oglasi al sve mozes nac po tim imenima pa vidi
Svaka cast na informacijama, veliki si gospodin.

Jedino necu kod pantere ima malo prevec klijenata koliko vidim

Par dana pratim forum, priznajem ima svega, zanimljivih komentara, dobronamjernih, zlonamjernih, svakakvih. Pročitao sam dosta toga, ali ne mogu iz ničega zaključit koje su cure i žene zgodne u licu sa Plavog oglasnika. Šta ne možemo napravit neki popis 10 najzgodnijih, da ne bacamo lovu bez veze:) godine nebitne, sve me zanima, od 7 do 77,tijelo nebitno, samo me lice zanima. Zahvaljujem ako se nađe neko ko će stavit popis 10 nazgodnijih, može i 5.. Ako ne želite javno, može i u pm. Hvala

Zato ce od tebe dobiti preporuku za panteru..jebem ja mater onome tko je tebi dao pristup internetu
Koliko sam shvatio Nadrkanovica on je napisao da se pantera precjenjuje, kao puno traži love traži mlađe, a ona oronula i stara, ispravi me ako grijeÅ”im. Gle, nemam ja niÅ” protiv tebe ni njega, svako nek iznese svoje miÅ”ljenje uz Å”to manje mržnje i pljuvačine. Ja sam za mir u svijetu :)

Koliko sam shvatio Nadrkanovica on je napisao da se pantera precjenjuje, kao puno traži love traži mlađe, a ona oronula i stara, ispravi me ako grijeÅ”im. Gle, nemam ja niÅ” protiv tebe ni njega, svako nek iznese svoje miÅ”ljenje uz Å”to manje mržnje i pljuvačine. Ja sam za mir u svijetu :)
Grijesis haha, zar bi tolko ekipe o njoj pisalo hvalospjeve i tolko njih islo kod nje da ne valja? Budimo realni, zenska vrhunski odradi poso i suraduje. Ja sam jedan od zadovoljnih klijenata

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh