Crystalfan
Well-known member
Na koju se sad to odnosi, kaj nije netko rekao da je ova slatka tajna, ista ona uzmi mene koja je bila na lanistu?Dns cu kod nje. 300 kn b2b i pusenje nema nis unaprijed
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na koju se sad to odnosi, kaj nije netko rekao da je ova slatka tajna, ista ona uzmi mene koja je bila na lanistu?Dns cu kod nje. 300 kn b2b i pusenje nema nis unaprijed
Pisanje recenzija je dobrovoljno od strane svakog clana foruma, za dosta cura se nađu recenzije, ako recenzije nema, slobodno nazoves i dogovoris susret s curom s oglasa.Zapamtite, ovaj forum je prepun pokvarenih smradova i gnjudeva, nećete ovdje ništa saznat dobroga, one cure koje su dobrog izgleda, njih neće ovdje komentirat, komentiraju samo loše.
Imaš neki kontakt od zgodnih cura?Zapamtite, ovaj forum je prepun pokvarenih smradova i gnjudeva, nećete ovdje ništa saznat dobroga, one cure koje su dobrog izgleda, njih neće ovdje komentirat, komentiraju samo loše.
Pa ja sam napisao recenzija dosta, odi na moj profil tupko i procitaj. A sad daj neki kontakt heh.Naravno da sam očekivao takvo pitanje od još jednog gnjusa, imam dosta, al ne dam, jel nitko od vas gnjida nije ni meni dao
Meni je rekla kod cafe baea vivas na krugama. Nezz ocu ic dns, tj hocu li stici. Ali ovih dana sigurnoNa koju se sad to odnosi, kaj nije netko rekao da je ova slatka tajna, ista ona uzmi mene koja je bila na lanistu?
Ja kod slatke tajne nisam bio, pa ne mogu reci jel to ista cura kao i uzmi mene, negdje sam procitao da je to ista cura samo da se sad popunila i da je sad pol sata 500. Ako je to uzmi mene na kraju, njoj pusenje nije jaca strana, sve ostalo mi je bilo super s njom. Masaze nije radila prije, tako da ako si dogovorio s njom masazu i pusenje radije promijeni to u komplet hahahah, od masaze ne ocekujem da ces dobiti masazu kak spada, a pusenje je onak pocetnicko. Kod uzmi mene je bilo gfe exp, pusenje bez, odnos sa, neki su se tu hvalili i da su sve bez. Vidi kak je sad, pa slobodno javi.Meni je rekla kod cafe baea vivas na krugama. Nezz ocu ic dns, tj hocu li stici. Ali ovih dana sigurno
Je, ista je cura. Kad je bila “uzmi mene” je imala bolje slike. Uzivo dobra riba, lijepo odradi poso i ne gleda na satJa kod slatke tajne nisam bio, pa ne mogu reci jel to ista cura kao i uzmi mene, negdje sam procitao da je to ista cura samo da se sad popunila i da je sad pol sata 500. Ako je to uzmi mene na kraju, njoj pusenje nije jaca strana, sve ostalo mi je bilo super s njom. Masaze nije radila prije, tako da ako si dogovorio s njom masazu i pusenje radije promijeni to u komplet hahahah, od masaze ne ocekujem da ces dobiti masazu kak spada, a pusenje je onak pocetnicko. Kod uzmi mene je bilo gfe exp, pusenje bez, odnos sa, neki su se tu hvalili i da su sve bez. Vidi kak je sad, pa slobodno javi.
Kratko pitanje, sto je to gfe? Vidim da svi to pisu ali nisam u toku.Ja kod slatke tajne nisam bio, pa ne mogu reci jel to ista cura kao i uzmi mene, negdje sam procitao da je to ista cura samo da se sad popunila i da je sad pol sata 500. Ako je to uzmi mene na kraju, njoj pusenje nije jaca strana, sve ostalo mi je bilo super s njom. Masaze nije radila prije, tako da ako si dogovorio s njom masazu i pusenje radije promijeni to u komplet hahahah, od masaze ne ocekujem da ces dobiti masazu kak spada, a pusenje je onak pocetnicko. Kod uzmi mene je bilo gfe exp, pusenje bez, odnos sa, neki su se tu hvalili i da su sve bez. Vidi kak je sad, pa slobodno javi.
Girlfriend experience, sad sam skuzio da sam stavio gfe exp a e oznacava exp ljubakanje, mazenje itdKratko pitanje, sto je to gfe? Vidim da svi to pisu ali nisam u toku.
Aha...hahaha. Da to me ne interesira. Samo malo kao masaza da se opustimo da ga pljuga i mrkanje. Kakvo mazenjeGirlfriend experience, sad sam skuzio da sam stavio gfe exp a e oznacava exp ljubakanje, mazenje itd
Hvala na info!Girlfriend experience, sad sam skuzio da sam stavio gfe exp a e oznacava exp ljubakanje, mazenje itd
Svaka cast na informacijama, veliki si gospodin.Ako ne zelis masazu onda zovi crnu panteru ili brinetu 37
Ako ti je do masaze onda imas laru, tinu tresnja i dea siget
Ako ti je pak do samog orala onda ces posegnut ka starijim bakutanerim maricom i sandrom petrokov
Nedaju mi se ljepit oglasi al sve mozes nac po tim imenima pa vidi
Jednom se zivi heheSvaka cast na informacijama, veliki si gospodin.
Jedino necu kod pantere ima malo prevec klijenata koliko vidim
Koja je to Lara ?Ako ne zelis masazu onda zovi crnu panteru ili brinetu 37
Ako ti je pak do samog orala onda ces posegnut ka starijim bakutanerim maricom i sandrom petrokov
Poznata pod pojmom “najbolje dupe PO”Koja je to Lara ?
Najbolje dupe, samo šteta što nije u upotrebiPoznata pod pojmom “najbolje dupe PO”
Naj konkretniji odgovor na forumu u zadnja 2-3dana svaka čast...Ako ne zelis masazu onda zovi crnu panteru ili brinetu 37
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|