Ma pito sam za onu crnu iz JazbinePiše ti u linku iznad...
Krivo sam valjda odgovorio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma pito sam za onu crnu iz JazbinePiše ti u linku iznad...
Nije niko bio kod nje, ona dolazi tebi
600 kn to ti je sat vremena, kod nje nema krace, barem tada nije bilo.Hvala, koliko novaca je tražila?
Ok hvala600 kn to ti je sat vremena, kod nje nema krace, barem tada nije bilo.
Imaš ih pod crna i plava prevaraJel ko provjerio?Crnka egzotična (24), silikoni, guza top! Moja slika
Nudim Vam senzualne body to body i opuštajuće masaže u svom modernom apartmanu u Novom Zagrebu. 170/4/56, jako čvrsta…www.oglasnik.hr
Ova je i meni na piku a nemam običaj uzimati prostor. Ali ako je dobra morat ćuIma! Nisam bio al sam citao da je zgodna i dobra.
Iris
Lijepa crnka, 26 godina i slika. Ne odgovaram na nepoznate poruke i skrivene pozive. Dolazim u hotel, apartman, stan.…www.oglasnik.hr
Javi kak je bilo je ak ces je zvati
Jel to jedna te ista sa dva broja?Pozdrav momci
Jel se zna kaj o ovoj curi
Jel liči na to na slikama i jesu godine stavrne?
Atraktivna djevojka!
Djevojka 30 godina željna dobrog provoda 170/60/4. Nazovi me da se dobro zabavimo.www.oglasnik.hr
Da nije se to moždaova karla pomladila magicno?
Pozzzz Mare, skoro sam pomislio da te corona pomela.....Dosadan si. Aj odjebi
Da, baš me zanima ova Crna Pantera, pokušat ću se dogovorit s njom, ako neko zna nešto neka podijeli.Sexy Mia 25
Sexy MIA Mlada plavuša 25 godina željna ljepog i ugodnog druženja sa Finim Kulturnim Muškarcem u svom diskretnom…www.oglasnik.hr
Danas više novih....
A kaj ti misliš o čemu se piše na ovom forumu nego o kurvama, kakve su , kak izgledaju i kaj rade, prolistaj malo i nemoj zajebavat jel ćeš bit blokiran doživotno a to ti netreba!Ne fakat ne tražim čuda, tražim solidnu žensku u tijelu i licu. A šta bi postigao da ih zovem kad ih nisam vidio u licu i tijelu kak izgledaju, tramim neki prosjek, da solidno izgledaju, može i klinka, a može i 40 godišnjakinja
Fejk...Sexy Mia 25
Sexy MIA Mlada plavuša 25 godina željna ljepog i ugodnog druženja sa Finim Kulturnim Muškarcem u svom diskretnom…www.oglasnik.hr
Danas više novih....
Ova traži Aircash bonove. Pa tko voli neka proba i javiJel ovo nešto novoNezaboravna bucka
Pruzam vise vrsta usluga, ako si ozbiljan gospodin ocekujem te kod sebe i da me zapamtis do kraja zivota. Mozete me…www.oglasnik.hr
Imate moj opis susreta sa njom, meni bas nije sjela.Ova je i meni na piku a nemam običaj uzimati prostor. Ali ako je dobra morat ću
Auuuu rocky..kakva zenaJel ovo nešto novoNezaboravna bucka
Pruzam vise vrsta usluga, ako si ozbiljan gospodin ocekujem te kod sebe i da me zapamtis do kraja zivota. Mozete me…www.oglasnik.hr
Prva slika je možda njena ostale 2 su od cure sa onlyfansa, tako bar Google kažeAuuuu rocky..kakva zena
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|