Sexy Chiara
Dođite i ugodno se opustite masažom cijelog vašeg tijela u ugodnom ambijentu salona u Maksimiru kod zgodne brinete…
www.oglasnik.hr
Jel bio tko? Izgleda mi top
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dal ju je tko uspio dobit i ako moze recenzijaIris
Lijepa crnka, 26 godina i slika. Ne odgovaram na nepoznate poruke i skrivene pozive. Dolazim u hotel, apartman, stan.…www.oglasnik.hr
Zovem kad aktivira oglas al samo zvoni
Imaš na iskustva i recenzije danasDal ju je tko uspio dobit i ako moze recenzijaIris
Lijepa crnka, 26 godina i slika. Ne odgovaram na nepoznate poruke i skrivene pozive. Dolazim u hotel, apartman, stan.…www.oglasnik.hr
Zovem kad aktivira oglas al samo zvoni
Bio sam , starija žena masaža 400 meni je pao i sex 300Jel bio tko?
Opuštajuća masaža cijelog Vašeg tijela
Pružam masažu cijelog Vašeg tijela, u lijepom prostoru u centru Zg blizu Kvatrića, Zgodna maserka 41god.www.oglasnik.hr
Kolko god ima cca, jel ona na slikamaBio sam , starija žena masaža 400 meni je pao i sex 300
Blizu 50 možda koja manje, ova je našminkana ona nije bila tako da stvarno ne znamKolko god ima cca, jel ona na slikama
I mene zanimaDjevojka 19 god.
Djevojka 19 god., korpulentne građe, družila bi se isključivo u Vašem prostoru. Bez SMS-a i skrivenih brojevawww.oglasnik.hr
jel bio tko?
A jebem mu miša ,kak to može biti privlačnoI mene zanima
Za to jebati moras biti na 2 boce whiskeya i minimun 5 lajni biloga,i da nisi jeba zadnjih desetak godina.A jebem mu miša ,kak to može biti privlačno
Ja mislim da ekipu loži ovo "19 godina" a izgled im nije bitan. Ja to ne kužim al eto. Svaka prostitutka ima svoju klijenteluZa to jebati moras biti na 2 boce whiskeya i minimun 5 lajni biloga,i da nisi jeba zadnjih desetak godina.
Ako dobro puši ne moram ni jebatiZa to jebati moras biti na 2 boce whiskeya i minimun 5 lajni biloga,i da nisi jeba zadnjih desetak godina.
Tko dokaže da je bio sa njom ja mu plačam po izboru bilo koju sa EGE-a na 6 sati + hotel.Ja mislim da ekipu loži ovo "19 godina" a izgled im nije bitan. Ja to ne kužim al eto. Svaka prostitutka ima svoju klijentelu
Privlačna ponuda ali teško da će se netko odvažiti ići rudariti... jer stvarno ne znam kako to nazvati drugom imenomTko dokaže da je bio sa njom ja mu plačam po izboru bilo koju sa EGE-a na 6 sati + hotel.
Privlačna ponuda ali teško da će se netko odvažiti ići rudariti... jer stvarno ne znam kako to nazvati drugom imenom
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|