šta ozbiljno misliš da su fotke njene?Dobar komad. Izgleda da je napravila sise. Mozda ce dici cijenu zbog toga. Bilo 1000 sat. Sve sa kondomom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta ozbiljno misliš da su fotke njene?Dobar komad. Izgleda da je napravila sise. Mozda ce dici cijenu zbog toga. Bilo 1000 sat. Sve sa kondomom
Nema kod nje. Samo outJesi bio kod nje ili ona kod tebe?
Fotke su njene. Mozda jedna nije. Kazem da je dobar komad. Malo arogantnašta ozbiljno misliš da su fotke njene?
To ne znači to... :/Sad je stavila nove fotke,izgleda vrhunski na njima,znaci i u akciji je odlicna
Svaki put kad je nazovem zvuči arogantno.Fotke su njene. Mozda jedna nije. Kazem da je dobar komad. Malo arogantna
Jel se ljubišLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Izvolite
NeJel se ljubiš
Jel si bio? Ili traži bonove?Valjda večeras radi od 19hona trazi njega - Seks - Ljubavni oglasnik
Sex Podsused- ONA TRAZI NJEGA-FIT CRNKA 27 GOD NUDI OPUSTAJUCE BODY 2 BODY TE EROTSKE MASAZE DISKRETNOJ GOSPODI MOLIM DAljubavni-oglasnik.net
700 sat vremena.
Sad mi mrsko ići za Zagreb pa se vratit ako loše izgleda.
Poslala dvije fotke i super je na njima ali sam skeptičan.
Zna netko nešto?
A prije jesi
Ma malo jesam daA prije jesi
Nisam bio...Jel si bio? Ili traži bonove?
Ovu sliku u crnom meni poslala na wapp ona Ela,Ema,tak nesto,ima prostor kod arene,kraj plodina....znaci nije to njena fotkaValjda večeras radi od 19hona trazi njega - Seks - Ljubavni oglasnik
Sex Podsused- ONA TRAZI NJEGA-FIT CRNKA 27 GOD NUDI OPUSTAJUCE BODY 2 BODY TE EROTSKE MASAZE DISKRETNOJ GOSPODI MOLIM DAljubavni-oglasnik.net
700 sat vremena.
Sad mi mrsko ići za Zagreb pa se vratit ako loše izgleda.
Poslala dvije fotke i super je na njima ali sam skeptičan.
Zna netko nešto?
Meni je poslala ova sa linka dvije fotke na whatsapp-uOvu sliku u crnom meni poslala na wapp ona Ela,Ema,tak nesto,ima prostor kod arene,kraj plodina....znaci nije to njena fotka
Hah,to moze biti i stimulirajuce,u smuslu"e,bas cu te sada rasturiti". Doduse,nju malo teze,ali nju se i tako ne pitaSvaki put kad je nazovem zvuči arogantno.
Plava bomba 35, zvao neki dan 400 pola sata, čim mi rekla nova galerija nisam otišao💣Zelenooka milf plavuša💣 37g
Pozivam te na ugodno i diskretno druženje u svoj privatni prostor 😘 Nazovi za više informacija! 170/60/4www.oglasnik.hr
Dama 42 godine
Vatrena plavuša nudi druženja u diskretnom prostoru 170/60/4Molim bez SMS porukawww.oglasnik.hr
Ima ko kakav info za ove dvije???
Ova? Imala je dosta razlicitih oglasa i slikapozz ekipa bio prije par godina starija dama na horvačanskoj blizu savskog mosta kod neke autoškole nemogu se sjetit imena ulaz u zgradu onako malo uvučen crna kosa sise 5-ice pa ako netko slučajno zna o kome se radi da li je još aktivna ili da ima kontakt.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|