Cijena 700kn sat,a radi sve sta hoćete i vrlo profesionalnoMože malo opširnije?
Cijena i što sve radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cijena 700kn sat,a radi sve sta hoćete i vrlo profesionalnoMože malo opširnije?
Cijena i što sve radi?
El to ona srpkinja?Cijena 700kn sat,a radi sve sta hoćete i vrlo profesionalno
Radi gfe?Cijena 700kn sat,a radi sve sta hoćete i vrlo profesionalno
Pojma nemamRadi gfe?
Jel to ona što je bila na laništu pa na krugama, oglašavala se kao leticija?
Mislim da je srpkinja zbog naglaskaEl to ona srpkinja?
Kao prvo ne radi sve sto hoćeš već samo klasiku 400/700. Oral bez i sex . Slike su njezine . Visina 165-170 cm, prosječna faca, godina blizu 40 . Srpkinja iz Beograda. Ako pod GFE mislite na pusice , to radi istoCijena 700kn sat,a radi sve sta hoćete i vrlo profesionalno
Stari oral radi jebeno dobro,neznam kako ga ti nisi dobio i još na kraju sam joj svršio u usta...možda nije ista a kopira slikeKao prvo ne radi sve sto hoćeš već samo klasiku 400/700. Oral bez i sex . Slike su njezine . Visina 165-170 cm, prosječna faca, godina blizu 40 . Srpkinja iz Beograda.
Pisao sam već o njoj puno puta , ali recenzije nestaju , sorry dečki .
Respect for this guy. Manga vise nego martin luther king i nelson mandela zajednoKao prvo ne radi sve sto hoćeš već samo klasiku 400/700. Oral bez i sex . Slike su njezine . Visina 165-170 cm, prosječna faca, godina blizu 40 . Srpkinja iz Beograda. Ako pod GFE mislite na pusice , to radi isto
Oral bez znaci oral bez kondoma i za tebe nisam stari već dečko u naponu snageStari oral radi jebeno dobro,neznam kako ga ti nisi dobio i još na kraju sam joj svršio u usta...možda nije ista a kopira slike
U da bio sam kod nje, dobro smo se ševili top je dapMislim da je srpkinja zbog naglaska
E Miro u tebe i Mangu se pouzdam. Onda preporuka stoji. Idem zvati bez obzira što su joj skoro 4 banke.U da bio sam kod nje, dobro smo se ševili top je dap
Ne miješajte Lauru, Sandru i Leticiju. Sve tri su vrlo slične , kao da su sestre rodjene . Laura je Bosanka, Sandra i Leticija su Srpkinje .U da bio sam kod nje, dobro smo se ševili top je dap
Ne miješam ja ništa ja, ja baš mislim na ovu što je lik linkaoNe miješajte Lauru, Sandru i Leticiju. Sve tri su vrlo slične , kao da su sestre rodjene . Laura je Bosanka, Sandra i Leticija su Srpkinje .
Danas ju neces dobiti , mislim da se vratila . Čekaj za 10-tak dana novi oglas .E Miro u tebe i Mangu se pouzdam. Onda preporuka stoji. Idem zvati bez obzira što su joj skoro 4 banke.
To je Sandra , Srpkinja 40 godina . Nije losaNe miješam ja ništa ja, ja baš mislim na ovu što je lik linkao
Lokacija?To je Sandra , Srpkinja 40 godina . Nije losa![]()
Zadnje je bila Trakoscanska , ali mijenja ovisno gdje ulovi slobodan apartman.Lokacija?
Manga, meni su se pomešale skrozNe miješajte Lauru, Sandru i Leticiju. Sve tri su vrlo slične , kao da su sestre rodjene . Laura je Bosanka, Sandra i Leticija su Srpkinje .
Nije iz Beograda vec iz Novog SadaKao prvo ne radi sve sto hoćeš već samo klasiku 400/700. Oral bez i sex . Slike su njezine . Visina 165-170 cm, prosječna faca, godina blizu 40 . Srpkinja iz Beograda. Ako pod GFE mislite na pusice , to radi isto
Leticija je najzgodnija, ona jedina ima nekoliko tetovaža po sebi .Manga, meni su se pomešale skroz, Leticija isto klasika? Mlađa, ok tijelo i onak faca?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|