ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema, koliko je meni poznato, al' ima ih ovdje puno koji jedu govna, i to je puno puta dokazano
Jedina koja mi je to ponudila je dobro poznata Silva milf, balerina...tko izdrzi prodike, i pola sata spike o koječemu, te pojede bajaderu, mozda se osladi i rimmingom. Nisam probao, ali rekla je kad dodjem drugi put da moramo to obavezno...izgleda da uziva u tome. Na zalost ili na srecu, nisam bio drugi put :)

Pozzz imam jako malo vremena,molim vas dečki može li preporuka neke domaće cure tetke… GIRL next door Silva mile ili sl? Bitno mi je dobro pušenje i svršavanje u usta hvalaa

Ovako, imam 20 godina i nevin sam jos uvijek. Planiram otic kod jedne, ali ne znam kako da se ponasam. Da li da joj se obracam sa ti ili sa vi, da li da joj govorim sta zelim ili ce me ona vodit, da li da joj spominjem uopce da sam nevin? Inace sam dosta stidljiv i nikad nisam imao iskustva sa djevojkama tako da mi to djeluje jako stresno ali bih htio otic.

Ovako, imam 20 godina i nevin sam jos uvijek. Planiram otic kod jedne, ali ne znam kako da se ponasam. Da li da joj se obracam sa ti ili sa vi, da li da joj govorim sta zelim ili ce me ona vodit, da li da joj spominjem uopce da sam nevin? Inace sam dosta stidljiv i nikad nisam imao iskustva sa djevojkama tako da mi to djeluje jako stresno ali bih htio otic.
Pretraži forum i nađi neku koja ti se sviđa, a da je pouzdana. 20 godina je ništa i nikakva sramota, ako nisi do sada bio sa curom. Kada nađeš neku koja ti je dobra, dogovori sve i tamo joj reci da ti je prvi put. Probaj se opustit i uživati. Ako i ne prođe doma, skupit ćeš se i otić, te se više nikad nećete vidjeti. Imaš iskustvo za idući put.

Jedina koja mi je to ponudila je dobro poznata Silva milf, balerina...tko izdrzi prodike, i pola sata spike o koječemu, te pojede bajaderu, mozda se osladi i rimmingom. Nisam probao, ali rekla je kad dodjem drugi put da moramo to obavezno...izgleda da uziva u tome. Na zalost ili na srecu, nisam bio drugi put :)
i Mirela

Odlican nadimak, vidi se da si proucio građu i stare mestre foruma.
Ali kaj ti je rekao kolega, ne trebas se oko toga nisa pretjerano stesirat, vjerojatno je da ce nekoj od njih to i bit slatko i zabavno. Mozda prvi put uzmi masazu kod neke mlade i zgodnije

Pozz frende. Preporucam da si nades neku koja ti je jako zgodna napalit ces se jebacki i takoder bi preporucio da trazis neku koja prica engleski zbog lakseg dogovora oko svega :) Prelistaj ege i trazi po forumu sta ljudi pisu za cure koje ti zapnu za oko. Samo probaj bit sto opusteniji i naravno javi kako je proslo :D

…odeš na neku provjerenu ali da tebi paše po tvojim guštima…e sad reci ili ne, pa mislim da je bolje da jer ako je riba OK moglo bi joj biti simpatično kako ti je već koleg rekao…moglo bi joj čak i imponirati na neki način …a ti opusti se i uzivaj ..svi smo to prošli 👍💪

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh