Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U koje doba se nju treba zvati da se javi? Do sada mi se jos nikad nije javila.....Marina Dom Sportova
Dogovor lagan, ona vrhunski MILF od svojih 50-ak godina, crnka, sisata, odlično pušenje sa svršavanjem u usta. Taj užitak koštao me 70€.
Nisam ju pitao za sex, može li kakva informacija za sex i koja je cijena za sat vremena?
Jel nudi pravi GFE ili je samo napisano?Nije bio prvi izbor ali smo se lako dogovorili i nisam požalio. Mlada brazilka engleski razumije ali slabije priča samo osnove tako da nije bilo problema. Lice i tijelo ljepše nego na videu kaže da sam joj prvi danas što me obradovalo barem jednom da budem prvi. Pušenje pa sex više poza. Aktivna u sexy nije da samo odrađuje posao. Čistoća nje i apartmana su ok. Nudi tuširanje ali nisam koristio jer sam došao otusiran. Ono što mi je bilo super je maženje i masaža nakon sexa imao sam osjećaj kao da sam sa djevojkom. Preporuka za one koji žele ugodnu i prijateljsku atmosferu bez gledanja na sat
Ja sam imao osjećaj da se znamo od prije i kao da sam sa djevojkomJel nudi pravi GFE ili je samo napisano?
Pa dogovor stvarno lagan,svaki put, nikad nije prevarila. U seksu može sve poze što god želiš, ima finu dobru guzu, pušenje solidno. Prije i poslje sve laganini komunikacija i sve, ne gleda na sat, nije tip osobe koja gleda samo da te što prije riješi. Za moj ukus žena je zgodna i lijepaDajte onda recenziju. Možda sam ja pobrkao nešto.
Jel nudi pravi GFE ili je samo napisano?
Jel to misliš na onu malu albino brazilku?Nije bio prvi izbor ali smo se lako dogovorili i nisam požalio. Mlada brazilka engleski razumije ali slabije priča samo osnove tako da nije bilo problema. Lice i tijelo ljepše nego na videu kaže da sam joj prvi danas što me obradovalo barem jednom da budem prvi. Pušenje pa sex više poza. Aktivna u sexy nije da samo odrađuje posao. Čistoća nje i apartmana su ok. Nudi tuširanje ali nisam koristio jer sam došao otusiran. Ono što mi je bilo super je maženje i masaža nakon sexa imao sam osjećaj kao da sam sa djevojkom. Preporuka za one koji žele ugodnu i prijateljsku atmosferu bez gledanja na sat
Bila je jučerZg? Nema je vise na EGE
Prejak komentarJel to misliš na onu malu albino brazilku?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|