ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sva sreća da postoji EGE...

Tamo ih ima većinom kao na slikama.

One koje djeluju predobro i prejeftino najčešće završe tako da te dočeka neka druga... Lošija... Ili groblje.

Ali ako se potrudiš, može se naći stvarno dragulja od ženskih.

A PO... Imam screenshotova tih razgovora koliko hoćeš, najjači je netko tko mi se javio u 5 ujutro da mu uletim s 10€ i da će me nagradit s videima i šta ti ja znam... Reko frende jel nasjedne itko ikad?

Ali očito ekipa zove... Kad ima tih fejkara okolo

Ne bih u detalje tko je budala. Samo cu reci sljedece:
- imas oglas gdje ne postoji cura i naravno da su slike fejk - TO JE FEJK
- imas oglas gdje postoji cura, ali nije ni priblizno slicna slici -TO JE FEJK
- imas oglas gdje je cura slicna slici i opisu - TO NIJE FEJK (recimo stari oglas od Barbie)
- imas oglas di je cura bas na slici, sto je rijetkost - TO NIJE FEJK (recimo novi oglas od Barbie)
Ja tako definiram sto je fejk i zato sam pitao sto je tebi fejk.
Ti bi stari oglas od Barbie proglasio fejk i propustio vrhunsku trebu, ali ok. Postujem i tvoju klasifikaciju oglasa, ali nemoj stvarati pomutnju.
Kad odes i vidis da cura nema veze s oglasom onda tako i reci.
Kad odes i vidis da cura dobro izgleda i da je slicna oglasu, i to reci.
Kad nazoves i trazi bonove, i to reci.
Nemoj pausalno ocjenjivati na temelju svog velikog istrazivackog rada koji se svodi na to jesu li fotke prave. Rijetko koja ima prave fotke

Ne bih u detalje tko je budala. Samo cu reci sljedece:
- imas oglas gdje ne postoji cura i naravno da su slike fejk - TO JE FEJK
- imas oglas gdje postoji cura, ali nije ni priblizno slicna slici -TO JE FEJK
- imas oglas gdje je cura slicna slici i opisu - TO NIJE FEJK (recimo stari oglas od Barbie)
- imas oglas di je cura bas na slici, sto je rijetkost - TO NIJE FEJK (recimo novi oglas od Barbie)
Ja tako definiram sto je fejk i zato sam pitao sto je tebi fejk.
Ti bi stari oglas od Barbie proglasio fejk i propustio vrhunsku trebu, ali ok. Postujem i tvoju klasifikaciju oglasa, ali nemoj stvarati pomutnju.
Kad odes i vidis da cura nema veze s oglasom onda tako i reci.
Kad odes i vidis da cura dobro izgleda i da je slicna oglasu, i to reci.
Kad nazoves i trazi bonove, i to reci.
Nemoj pausalno ocjenjivati na temelju svog velikog istrazivackog rada koji se svodi na to jesu li fotke prave. Rijetko koja ima prave fotke
Ok vidi se da si budaletina. Ako su slike skinute sa interneta onda je fake oglas!!

Probas s nekima u fino, ali onda shvatis da ograncenje njihovog uma ne dopusta poimanje finog i pristojnog.
Duboko se ispricavam gospodine FEJK kaj sam Vas uznemiril. Najte kaj zamerit

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh