ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
premda sam imao loše iskustvo s njom (Elen, Selin, Zoe, toliko mijenjanje imena je indikativno) i nemam ništa dobro o njoj reći osim da ima zaista odlično tijelo (najbolje na PO), ovdje moram reći da s***š, kao što dosta s***š po forumu. cura ima barem 165cm, plus dočeka u štiklama. a i slike dosta odgovaraju izgledu, doduše bio sam prije pune tri godine...
Prije je bila privlacnija, no nikad nije bila ljepotica. Sad bas djeluje potroseno. I nema definitivno 165 cm, I ti si taj koji sere, a nisi bio 3 godine kod nje. Znas li ti koliko se netko moze izmijeniti u 3 godine, da ne spominjem koliko u ovom poslu. Uostalom vecini je poznata, pa neka svatko sam ocijeni tko je u pravu.

Nisam njezin odvjetnik, ali Vladonja je zadnji bio pa se valjda negovo mišljenje računa kao najsvježije i najrealnije i ja ga samo mogu potvrditi. Cura je zgodna, tijelo bez mane, čista i drži do higijene jako. Sve drugo je zlonamjerno. Toliko od mene.

Prije je bila privlacnija, no nikad nije bila ljepotica. Sad bas djeluje potroseno. I nema definitivno 165 cm, I ti si taj koji sere, a nisi bio 3 godine kod nje. Znas li ti koliko se netko moze izmijeniti u 3 godine, da ne spominjem koliko u ovom poslu. Uostalom vecini je poznata, pa neka svatko sam ocijeni tko je u pravu.
Cura je za PO izvrsna, i usluga je ok. Al dugo je vec na sceni pa mi je dosadila vec malo. Bilo bi super da se pojavi neka slicna njoj.

Cura je za PO izvrsna, i usluga je ok. Al dugo je vec na sceni pa mi je dosadila vec malo. Bilo bi super da se pojavi neka slicna njoj.
Na uslugu nemam primjedbi, posebice na oral, Ali da je neka ekstra ljepotica nije nego cisti prosjek, no shvacam da se ukusi razlikuju I da je nekim dobra. Na plavom ima I gorih od nje po izgledu ili usluzi, samo kazem da neka nitko ne ocekuje da izgleda kao Katty ili Sofia bombshell.

Na uslugu nemam primjedbi, posebice na oral, Ali da je neka ekstra ljepotica nije nego cisti prosjek, no shvacam da se ukusi razlikuju I da je nekim dobra. Na plavom ima I gorih od nje po izgledu ili usluzi, samo kazem da neka nitko ne ocekuje da izgleda kao Katty ili Sofia bombshell.
Istina, cura je zgodnicka inace. Al za PO je u vrhu ponude. Moze li me netko razuvjerit kontaktom bolje? 😀

utjelovljenje si dvije izreke istovremeno - "s budalom ne rapravljaj jer će te povući na svoju razinu pa dobit na iskustvo" i "majka idiota je uvijek trudna". slažem se s tobom da većina ljudi u tri godine izgubi barem 5-10cm na visini, tako da zaista nisam trebao komentirati

Pretjeruješ, Mrtvi nije nipošto ta kategorija u koju si ga svrstao. Možda je malo preprincipijelan i pretjeruje u tome, a u životu nekad treba bit i fleksibilan malo. A ti Mrtvi, ako je i bila neka situacija da ti nije bilo sve po ćefu kod Kiare/Zoe, ni život ni osoba se ne sastoje samo od jedne situacije. Pogotovo jer si pisao da si nakon toga ponovo bio i da ti je bilo super i da te dočekala ko starog frenda, izljubila te i izgrlila... Eto, toliko od mene, sad sam to napisao i stvarno neću više jer sam sve zakuhao s tom šalom s Messijem, kad sam samo htio okrenuti na zafrkanciju.

Pretjeruješ, Mrtvi nije nipošto ta kategorija u koju si ga svrstao. Možda je malo preprincipijelan i pretjeruje u tome, a u životu nekad treba bit i fleksibilan malo. A ti Mrtvi, ako je i bila neka situacija da ti nije bilo sve po ćefu kod Kiare/Zoe, ni život ni osoba se ne sastoje samo od jedne situacije. Pogotovo jer si pisao da si nakon toga ponovo bio i da ti je bilo super i da te dočekala ko starog frenda, izljubila te i izgrlila... Eto, toliko od mene, sad sam to napisao i stvarno neću više jer sam sve zakuhao s tom šalom s Messijem, kad sam samo htio okrenuti na zafrkanciju.
Ovo je bilo vise Gabriel Vidovic 😁. Btw, kod doticne mi i je problem sto me doceka kao prijatelja pa bi radije pivu drmnuo s njom nego ista drugo.

Ma mislim da nisi ništa zakuhao. Blower je kul tip, a zajebancije ovdje kronično fali pošto ekipa sve ovo skupa shvaća prilično ozbiljno i prima k srcu svaku kritiku i podjebanciju. Bitno da se ne vrijeđamo, osim kad netko bas zasluzi.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh