Thor86
New member
fejk..šta ne napišeš da si transićAko je netko zainteresiran za mladu kujicu 19 god nek mi se javi na telegram omom030 se zovem, samo ozbiljni jebaci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fejk..šta ne napišeš da si transićAko je netko zainteresiran za mladu kujicu 19 god nek mi se javi na telegram omom030 se zovem, samo ozbiljni jebaci
Grize li ili samo laje?Ako je netko zainteresiran za mladu kujicu 19 god nek mi se javi na telegram omom030 se zovem, samo ozbiljni jebaci
Javi se senfuAko je netko zainteresiran za mladu kujicu 19 god nek mi se javi na telegram omom030 se zovem, samo ozbiljni jebaci
To ti je muško...trans kurvaJel joj se javio ko na tg?
Jel joj se javio ko na tg
Ja sam se javio..Kazee od usluganudiJel joj se javio ko na tg?
Ja sam se javio..Kazee od usluga nudi anal i oral..onda skuzim da u razgovoru Pise u muskom licu..pametnom dosta...
E sad će te pojedinci napasti da nisi objektivan, da si se zaljubio..... jer je ona đanki, da je na nečemu, jer ima živčane ispade, da cura nije normalna.... uglavnom Elena (tako se oglašavala kad sam išao kod nje) cura je skroz OK, pod uvjetom da si i ti OK![]()
Rekao sam da ću odustati od recenzija ali danas sam imao dobro iskustvo pa je red to pohvaliti. Dobro znana cura većini s foruma Kiara/Selin/Zoe. Dočekala me nasmijana, zgodna cura, komunikativna,super tijelo. Sjeli, popričali, popili piće. Pohvalio joj tijelo koje je stvarno top. Otišao u kupaonu i kreće akcija. Ljubljenje koje je meni pasalo, strastveno, pune usne, zna se ljubiti. Krenuo joj dati liz, pica uredna, mirišljava. Napomenula da ne želi prste u pici, ne paše joj to.Nakon toga je uzvratila pušenjem koje je za moj ukus odlično, ne preagresivno ali nije da zaspim za vrijeme pušenja. Akcija misionarski, pa ona na mene, fini tempo))..Tu sam već bio blizu i dovršila me pušenjem. Nisam napomenuo, prostor uredan, cura uredna, dogovor lagan. Nemaš onaj osjećaj čim uđeš u stan da te želi odjebati što prije. Ja sam lajav, ona komunikativna, popričali o svemu, rekao da moram ići da se ne zaljubim
)) I pozdrav..
Cijena:90 ojra pola sata/150 € je sat.
Usluga:9/10 , desetku ne dajem nikome.
Prostor: uredan a ja sam picajzla po tom pitanju.
Da li ću ponoviti? Budem sigurno ali mislim da ću idući put uzeti sat vremena.
Ja sam bio kod nje vise puta. I nekad je znala biti neraspolozena. Slazem se da joj je oral jako dobar, ali da je ljepotica tu se ne slazem. Ne znam da li nesto uzima, ali muca.E sad će te pojedinci napasti da nisi objektivan, da si se zaljubio..... jer je ona đanki, da je na nečemu, jer ima živčane ispade, da cura nije normalna.... uglavnom Elena (tako se oglašavala kad sam išao kod nje) cura je skroz OK, pod uvjetom da si i ti OK
Znaš onu "ljepota je u oku promatrača", ali i bez toga ona je jedna od najljepših od domaćih, odnosno od ovih sa prostora bivše države. I da, istina je da malo zamuckuje, simpatičnoJa sam bio kod nje vise puta. I nekad je znala biti neraspolozena. Slazem se da joj je oral jako dobar, ali da je ljepotica tu se ne slazem. Ne znam da li nesto uzima, ali muca.
Baš mi je drago kad ljudi lijepo ovako pišu o njoj jer ja sam imao vrlo slična iskustva s njom i potvrđujem. Zadnji put sam bio davno u listopadu, ali to je samo do mene, iako je i tada bilo posebno. Kad dođeš kod nje kao da si došao kod stare frendice s povlasticama koja te željno očekuje. Ostaneš uvijek dulje i ćakulaš s njom i prije i poslije seksa i uvijek je interesantno. Pokazuje ti čak da joj je stalo do tebe i da iskreno brine. Pozdravi je ako možeš kad budeš išao sljedeći put, i reci joj ne se nervirat bespotrebno, sve loše stvari u životu su tu da prođu i da dođu bolja vremena. Znat će ona od koga je ne brini.![]()
Rekao sam da ću odustati od recenzija ali danas sam imao dobro iskustvo pa je red to pohvaliti. Dobro znana cura većini s foruma Kiara/Selin/Zoe. Dočekala me nasmijana, zgodna cura, komunikativna,super tijelo. Sjeli, popričali, popili piće. Pohvalio joj tijelo koje je stvarno top. Otišao u kupaonu i kreće akcija. Ljubljenje koje je meni pasalo, strastveno, pune usne, zna se ljubiti. Krenuo joj dati liz, pica uredna, mirišljava. Napomenula da ne želi prste u pici, ne paše joj to.Nakon toga je uzvratila pušenjem koje je za moj ukus odlično, ne preagresivno ali nije da zaspim za vrijeme pušenja. Akcija misionarski, pa ona na mene, fini tempo))..Tu sam već bio blizu i dovršila me pušenjem. Nisam napomenuo, prostor uredan, cura uredna, dogovor lagan. Nemaš onaj osjećaj čim uđeš u stan da te želi odjebati što prije. Ja sam lajav, ona komunikativna, popričali o svemu, rekao da moram ići da se ne zaljubim
)) I pozdrav..
Cijena:90 ojra pola sata/150 € je sat.
Usluga:9/10 , desetku ne dajem nikome.
Prostor: uredan a ja sam picajzla po tom pitanju.
Da li ću ponoviti? Budem sigurno ali mislim da ću idući put uzeti sat vremena.
Opet oko tog zamuckivanja ... kad i ako zamuckuje to je zato jer je emotivna i u stanju stresa, takvim ljudima riječi nisu dovoljne da iskažu što osjećaju pa dolazi do mentalne blokade. Ma nemam komentara na to, cura je za ostale frikuše s PO, uz još neke rijetke meni poznate izuzetke, avion.Znaš onu "ljepota je u oku promatrača", ali i bez toga ona je jedna od najljepših od domaćih, odnosno od ovih sa prostora bivše države. I da, istina je da malo zamuckuje, simpatično
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|