ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Valja , dobit ćeš 1/2 h za 100 , pali i delaj .
Mia je najzgodnija od ove 3 , ali puši s kondomom dok se malo bolje ne upoznate, kasnije ti bude ko cura 😁
Kakva je sada mija, jel prestala sa njenim brisi ruke tu mozes ili ne mozes dirat :D
malo je cistunka, mozda i previse, sviđa mi se to al nekad kao robot.. :D
jesi bio u skorije vrijeme ?

Bio sinoć sa Bellom, cura je iz Uzbekistana i priča ok engleski. Prvo je tverkala i rekla da je plesačica i to stvarno dobro radi. Pušenje duboko grlo sa kondomom jer sam tako htio. Radi gfe ljubljenje i maženje. Ima usku picu i najbolja poza mi je bila kad je bila na meni, udara ko luda. Nožni prsti uredni lijepo lakirani sto mi je bitno. Cura daje sve od sebe i želi ostaviti prijateljski dojam i u tome je uspjela. Čistoća i miris sve 5. Preporuka jer ima drukčiji pristup nego latine

Zovi i dogovori se , sve su ti oko 150 /h.
Zgodne 👌

Jel Mia26 popravila uslugu svoju?
Zadnji put kad je došla kod mene....platio sat vremena otišla nakon 20 min izvlačeći se na neku lejm priču.

Evo da napišem jednu pozitivnu recenziju o Liz. Cura sa slika nije fotošop, tijelo vrhunsko istrenirano, miriše sva, bez ožiljaka na cicama a guzica najbolje na njoj. Dočekala me u seksi rublju Iako nisam ljubitelj. Pušenje joj je najbolje što radi stvarno ga guta. Akcija standard par poza poslije maženje i pričanje, ljubi se. Engleski govori bolje od mene.

Dakle, još jedan dokaz da cure koje se oglašavaju na PO u 99% slučajeva nemaju veze sa oglasom. Javim se na broj, cura govori hrvatski sa zagrebačkim naglaskom, 80/140, Zapruđe, Novi Zagreb. Uputim se do adrese, dobijem šifru za ući, ulazim u zgradu, apartman...
Vrata otvara ogromna cura u ogrtaču (ne toliko visoka koliko krupna), mlada, ali nema veze sa slikama na oglasu, ni približno, i na lošem engleskom počinje razgovor, prekidam je i pitam gdje je cura sa oglasa, kao ne razumije, pa je pitam gdje je cura sa kojom sam dogovarao... uglavnom pozdrav i okret.

Evo da napišem jednu pozitivnu recenziju o Liz. Cura sa slika nije fotošop, tijelo vrhunsko istrenirano, miriše sva, bez ožiljaka na cicama a guzica najbolje na njoj. Dočekala me u seksi rublju Iako nisam ljubitelj. Pušenje joj je najbolje što radi stvarno ga guta. Akcija standard par poza poslije maženje i pričanje, ljubi se. Engleski govori bolje od mene.
Hvala na recenziji. Mala digresija na ovu temu.

Ne znam za vas, dečki, ali mene ovi oglasi sa 350 dodatnih naplativih stavki izluđuju i redovno izbjegavam oglase kad vidim da se svršavanje po tijelu ili slične kerefeke dodatno naplaćuju. Ajde kad je anal ili trojka ili snimanje neka dodatna nadoplata, ali ako moram paziti tokom karanja smijem li ju poljubit u čelo, posisat nožni palac ili joj svršit u pupak da ne bih, ne daj bože, bankrotirao prođe me volja da uopće idem na kurve.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh