ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ova Milfica iz Utrina naplaćuje pola sata 50 eura i dobra je za isprazniti se. Sve radi s kondomom. Bio sam kod nje jednom u 3. mjesecu ove godine.
Kako izgleda? Daj malo detaljnije. I zasto se sove udata gospodja? Jel stvarno bilo potrebno da to naglasava i jos da se tako nazove?

pizdeki jedni, žene >50g. su itekako dobre za sex 😎

. to me podsjetilo na jedan crni vic, bili Mujo i Haso u New Yorku, šetaju Manhattnom fascinirani svime, kad jedna samoubojica, plavuša u srednjim tridesetim, skoči s 50-og kata nebodera i slučajno upadne baš u kontejner za smeće..
Reče Mujo: jebote Haso, vidiš li ti što oni bacaju? ..pa mi bi to još godinama jebavali 😂

Pozz ekipa
Kratko sam u Zg vidim oglas od Valerije Juric(ona cijela istetovirana)
Cak i na ig ostavlja oglas i br
Dali je bio tko kod nje da ostavi kakvo iskustvo ili recenziju

Ova Milfica iz Utrina naplaćuje pola sata 50 eura i dobra je za isprazniti se. Sve radi s kondomom. Bio sam kod nje jednom u 3. mjesecu ove godine.
Prava za ispraznit se,cak 20e nadoplate za svrsit joj po faci, ima je se di lipo uhvatit, jako stenje u doggyu,prava

Pozz ekipa
Kratko sam u Zg vidim oglas od Valerije Juric(ona cijela istetovirana)
Cak i na ig ostavlja oglas i br
Dali je bio tko kod nje da ostavi kakvo iskustvo ili recenziju
Mora da si bolestan u glavu kad bi isao kod djevojke koja je cijela istetovirana. Doslovno nema nista ruznije nego kad je djevojka unakazena tetovazama umjesto da ima svoje prirodno cisto tijelo...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh