ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije ovo sport za one sa ispodprosjecnim primanjima. Cak i ja koji imam satnicu od 11 eu, moram paziti koliko trosim na ovaj sport.
Faca , čak si i ti ispod prosjeka
Nije ovo sport za one sa ispodprosjecnim primanjima. Cak i ja koji imam satnicu od 11 eu, moram paziti koliko trosim na ovaj sport.

Faca , pa i ti si ispod prosijeka . Ovo nije sport već ovisnost i nije preporučljivo nikome tko radi samo za mjesečnu placu .
Ne volim vraćati film u natrag , ali kad malo razmislim , potrošio bih manje da smrcem belo i pijem bocu najboljeg konjaka na dan.

No svaka budala ima svoje veselje , na kraju je svima dovoljno 2x2 m2 , a puno puta i manje. Čak i tegla u zidu .

Faca , pa i ti si ispod prosijeka . Ovo nije sport već ovisnost i nije preporučljivo nikome tko radi samo za mjesečnu placu .
Ne volim vraćati film u natrag , ali kad malo razmislim , potrošio bih manje da smrcem belo i pijem bocu najboljeg konjaka na dan.

No svaka budala ima svoje veselje , na kraju je svima dovoljno 2x2 m2 , a puno puta i manje. Čak i tegla u zidu .
Hajde, ne lupetaj . Za razliku od kolege koji samo pita ja imam recenzije i to za domace djevojke I za strankinje, za razliku od tebe koji si moze priustiti samo odrone sa Plavog.

Hajde, ne lupetaj . Za razliku od kolege koji samo pita ja imam recenzije i to za domace djevojke I za strankinje, za razliku od tebe koji si moze priustiti samo odrone sa Plavog.

Ne prihvaćaj ništa osobno , ali 11 Eur satnica ti je jedva prosijek od osobnog dohotka na razini Grada Zagreba .
A ja osobno ovdje samo citam i smijem se svakakvim gluparijama . Ne shvaćaj me ozbiljno , ja ne jebem ništa i ništa nisam probao , za tebe sam totalni marginalac .😂

Elegantan ne pita, on samo zapitkuje i provocira i navodi nas na razgovor ... da se otvorimo. Recimo da pita za stvarno, već bi otišao kod neke makar i s plavog oglasnika. I da, i tamo smo mu preporučivalli neke pa nikad ništa, nikad nije otišao, opet samo nova pitanja.

Potrošio bi manje jer da piješ bocu konjaka dnevno ne bi dugo potrajao ...

Ne prihvaćaj ništa osobno , ali 11 Eur satnica ti je jedva prosijek od osobnog dohotka na razini Grada Zagreba .
A ja osobno ovdje samo citam i smijem se svakakvim gluparijama . Ne shvaćaj me ozbiljno , ja ne jebem ništa i ništa nisam probao , za tebe sam totalni marginalac .😂
Imam nekih stotinjak eura veću plaću od zagrebačkog prosjeka. I plaća mi nije jedini prihod. Nikad nisam rekao da sam bogataš, ali svejedno zarađujem više i od zagrebačkog prosjeka i od nacionalnog prosjeka, a o medijanu da i ne govorim.

Imam nekih stotinjak eura veću plaću od zagrebačkog prosjeka. I plaća mi nije jedini prihod. Nikad nisam rekao da sam bogataš, ali svejedno zarađujem više i od zagrebačkog prosjeka i od nacionalnog prosjeka, a o medijanu da i ne govorim.
Ma neka si ti meni živ i zdrav , nemoj se uzrujavati , duboko udahni , počni s nekim vježbama disanja , a u krajnjoj liniji uzmi 1 Normabel i odspavaj malo, ubi oko i sve će biti u redu . Ostani hladne glave , nemoj se dati isprovocirati samo tako , nauci se samokontroli , dobronamjeran savjet , a doći će ti i s godinama .

Cao svima :) djevojka sam koja je bila dugi niz godina u vezi, trazim samo jednog muskarca koji bi me financijski podrzavao. Smatram se zanimljivim drustvom, visoko sam obrazovana. Ako se netko pronalazi slobodno neka se javi :) neka se ne javljaju muskarci koji prakticiraju mijenjati partnerice konstantno vazno mi je spolno zdravlje i koji su skrti
Ja sam zainteresiran. Nudim ti pokaz za ZET i gajbu pive svaki mjesec. Znam da sam rasipnik ali samo jednom se živi!

Miješaš pederluk sa kurvarlukom, ili je to možda tebi isto?
Pa ženama je muškarac jednako odbojan kao što je i (hetero) muškarcima. Barem je to jedan način za objasnit muško-ženske odnose. Zapravo, možda su ipak hetero muškarci milosrdniji prema jedni drugima. Žene su možda sve kurve, ali jebote, mi smo svi samo tovari. Samo me nemojte prisilno mobilizirati ako se opet zakuha rat, kako rade u Ukrajini.

Jel neko bio nedavno kod “madmosel”? Hvala
Ja pokusavao dog susret s njom zadnja w puta kad je bila u Zg ali nisam uspio
Zadnji put dog se 16 30h dodjem na adresu 10min ranije saljem joj poruku da sam tu ona ne odgovara nista javi se nakon 15min da nemoze do 17h kao da je u trgovini...
Cekam do 17 saljem poruku opet nema odgovora
Cekao do 17 15h nakon tog otisao
Salje ona poruke u 1730h da gde sam jel dolazim reko ne sjebala si dogovor cekam te kao idiot 1h
Jos onda ona mene napala da sta ja mislim da je sad izgubila 2klijenta zbog mene jel necu doc reko jebi se ako je tebi vrijeme novac i meni je

Pa ženama je muškarac jednako odbojan kao što je i (hetero) muškarcima. Barem je to jedan način za objasnit muško-ženske odnose. Zapravo, možda su ipak hetero muškarci milosrdniji prema jedni drugima. Žene su možda sve kurve, ali jebote, mi smo svi samo tovari. Samo me nemojte prisilno mobilizirati ako se opet zakuha rat, kako rade u Ukrajini.
Zasto mislis da zene ne vole seks?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh