Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio kod
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/1000-prava-ljepotica-tea-oglas-6522282 (poznatija kao Tea Kruge, lokacija prostora blizu Mcdonaldsa)
jedna od zgodnijih djevojaka koje se bave ovim poslom..visoka, plava, srednje 30te, sve fino skladno djeluje, cice bi rekao umjetne, a guza taman ne prevelika. Uzeo pola h za 80e..pušenje bez je ok zagrijavanje, nista posebno..zatim navlaci kondom i doggy lagano do ispaljivanja..mogu se slozit sa ostalim prethodnim komentarima kolega da je u akciji dosta hladna, pojebi i odjebi joj je stav.
Zakljucak bi bio kao i za Anju Borovje, u nedostatku boljih opcija, za probati nije lose
ja bih dodao i TinuTea je jedna od 2-3 cure s Plavog oglasnika koja me je ostavila bez daha . Istina , upoznao sam ju prvi put prije 10-tak i vise godina . Prije 10 godina , Tea je izgledala vrhunski , kao i Anja (lijepa žena), a možda i najbolje Nina (Zagrebačka) . To su bile , vrhunske cure .
koja Tina?ja bih dodao i Tinu
Izašla iz biznisaKakva je ova Tina, ja nisam upoznat, ima negdje opis njezin?hvala
Ali najgore sto su ti fake oglasi toliko ocigledni da to vise nije ni smjenso. Ajde da se bar potrude da ucine oglas realnijim tako sto ce uzet neku prosjecnu curu, ali oni uzmu najbolje top modele na svijetu...Koja to žena na plavom posranome oglasniku uopće više valja?
Većina oglasa su tamo lažni i poneka babetina od 60+.
Ima par njih od 30+ koje čak dobro izgledaju, ali usluga većinom nikakva.
Bilo prije korone.. I uvođenja eura kao sluzbene valute..Jel ima neka do 50 eura za pola sata da valja?
Ako mi je satnica na poslu 7 eura to znaci da trebam radit 10 sati da bih mogao uzet neku zensku na pola sata... Njezina satnica je 20 puta veca nego moja.Bilo prije korone.. I uvođenja eura kao sluzbene valute..
Sad za 50e ne mos kupit ni posteno clanstvo na nekom postenom swing portalu..
Minjaj posao..Ako mi je satnica na poslu 7 eura to znaci da trebam radit 10 sati da bih mogao uzet neku zensku na pola sata... Njezina satnica je 20 puta veca nego moja.
Tina vise ne radikoja Tina?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|