ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koja to žena na plavom posranome oglasniku uopće više valja?
Većina oglasa su tamo lažni i poneka babetina od 60+.
Ima par njih od 30+ koje čak dobro izgledaju, ali usluga većinom nikakva.
Ali najgore sto su ti fake oglasi toliko ocigledni da to vise nije ni smjenso. Ajde da se bar potrude da ucine oglas realnijim tako sto ce uzet neku prosjecnu curu, ali oni uzmu najbolje top modele na svijetu...

Nije ovo sport za one sa ispodprosjecnim primanjima. Cak i ja koji imam satnicu od 11 eu, moram paziti koliko trosim na ovaj sport.
Faca , čak si i ti ispod prosjeka
Nije ovo sport za one sa ispodprosjecnim primanjima. Cak i ja koji imam satnicu od 11 eu, moram paziti koliko trosim na ovaj sport.

Faca , pa i ti si ispod prosijeka . Ovo nije sport već ovisnost i nije preporučljivo nikome tko radi samo za mjesečnu placu .
Ne volim vraćati film u natrag , ali kad malo razmislim , potrošio bih manje da smrcem belo i pijem bocu najboljeg konjaka na dan.

No svaka budala ima svoje veselje , na kraju je svima dovoljno 2x2 m2 , a puno puta i manje. Čak i tegla u zidu .

Faca , čak si i ti ispod prosjeka

Faca , pa i ti si ispod prosijeka . Ovo nije sport već ovisnost i nije preporučljivo nikome tko radi samo za mjesečnu placu .
Ne volim vraćati film u natrag , ali kad malo razmislim , potrošio bih manje da smrcem belo i pijem bocu najboljeg konjaka na dan.

No svaka budala ima svoje veselje , na kraju je svima dovoljno 2x2 m2 , a puno puta i manje. Čak i tegla u zidu .
Hajde, ne lupetaj . Za razliku od kolege koji samo pita ja imam recenzije i to za domace djevojke I za strankinje, za razliku od tebe koji si moze priustiti samo odrone sa Plavog.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh