Pa zato i pitam. Procitao sam dosta dobrih recenzija o njojUkucan njeno ime u trazilicu. Ima recenzija o njoj I ja sam pisao o njoj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zato i pitam. Procitao sam dosta dobrih recenzija o njojUkucan njeno ime u trazilicu. Ima recenzija o njoj I ja sam pisao o njoj.
ne mozemoJel mi mozete preporucit neku djevojku do 30 godina da je onako sitna, da ima male grudi i malo dupe, da je mrsava i niska?
Ja bi ti preporučio, ima i takvih i onakvih, al brate previše metiljaviš i nikakve koristi od tebe. Otiđi najprije kod ove gore spominjane Lore, da ona ima i male grudi i malu guzu i lijepu picu pa javi kako je bilo.Jel mi mozete preporucit neku djevojku do 30 godina da je onako sitna, da ima male grudi i malo dupe, da je mrsava i niska?
Samo Lora je debelo preko 30 godinaJa bi ti preporučio, ima i takvih i onakvih, al brate previše metiljaviš i nikakve koristi od tebe. Otiđi najprije kod ove gore spominjane Lore, da ona ima i male grudi i malu guzu i lijepu picu pa javi kako je bilo.
Nije debelo preko 30 nego oko 30. Oprosti batice, ali i ti ja znamo da je takoSamo Lora je debelo preko 30 godina![]()
Koja je sad ta Lora?Samo Lora je debelo preko 30 godina![]()
Ona Lora koja je vlazna poput mora.Koja je sad ta Lora?
Remzo, jesi to ti?Ona Lora koja je vlazna poput mora.
Ona Lora koja svakom popusit mora.
Ona Lora koja izgleda kao nocna mora.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|