Recenzija iz BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR pa da i ovdje ostavim:
Ponukan dobrim recenzijama odlučio sam i ja posjetiti Milu:
Neznam šta reći, još sam pod dojmom, prezadovoljan. Pronašao sam točno ono što sam tražio dosada i nije mi jasno kako nisam do sada obratio pozornost na nju. Za mene i po mom ukusu Mila je No#1 cura i mislim da za mene bolje neide, al naravno svi imamo svoj ukus tako da moju recenziju uzmite s rezervom. Ako volite mršave slavenke, prirodnog tijela, što manje tetovaža moguće i vrhunski GFE onda je ovo za vas. Kao što je već rečeno cura i je i nije ona sa slika, meni je iskreno još bolja uživo, ima ozbiljnije lice ali full sexy, kao mladi sexy stepmom, visoka je nekih 170cm i mršava kao model ali opet zaobljena na način koji me bacio u trans, tako da sam joj rekao da je ni netrebam jebat, dosta mi je buljit u nju 1h i idem sretan doma

. Ima prirodne sise, broj manje nego na slikama, a kako ja osobno nisam ljubitelj velikih sisa meni su bile perfekt. Usne sočne, prirodne, odlično se ljubi, koristi jezik i strastvena je full, pičić mali i jedan od najljepših (neznam kolko je uska jer sam zaboravio po šta sam došao

). Pošto ne volim tetovaže odgovara mi što ima samo jednu na guzi koliko sam primjetio

. Uglavnom najljepša cura sa najboljim tijelom s kojom sam se počastio (po mom ukusu). Cura je od ulaska u stan zabavna, smije se, grli i ljubi po vratu, malo divlja i strastvena i dosta se šali tako da je atmosfera od prve minute pozitivna. Nakon tuširanja i još ljubljenja slijedi bj na koljenima sa pogledom na njezinu savršenu guzu nakon čega sam joj rekao da ona legne na krevet a onda sam ja išao izguštat ljubeć nju, lizat sise i pičič, i svršila je za 2-3min. Mislio sam da fejka i reko da mi netreba dizat ego jer ja uživam u tome bez obzira na ishod ali kaže da je stvarno svršila i rekla da provjerim kolko je mokra i stvarno je bila. (Nije mi se nikad desilo sa curama na sat). Nakon toga je odradila vrhunski BJ i valjda najbolji happy end koji sam doživio tako da mi je to bilo dosta odnosno duša mi je bila sita

. Niti je bilo sexa niti sam iskoristio 2 pucnja, ali izašao sam od nje baš najsretniji ikad

. U pauzi grljenje maženje, ljubljenje i razgovor a ponudila je i masažu ali nije mi trebala u tom trenutku i tako je uz razgovor i maženje prošlo ostatak vremena od ukupno 1h kao da je 10min. Iako je moj princip da preko 200e ne vrijedi niti jedna cura uzeo sam 1h za 200e i dodatno CIM za 50e i ne žalim ništa, apsolutna vrijednost za novac i ova cura vrijedi. Ostaje do ponedjeljka i onda se vraća u prosincu. Dogovor jednostavan i ne traži selfie. Što se mene tiče dok je ona dostupna ja kod drugih cura ne idem.