ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
fakat ne kužim ovaj naćin razmišljanja ... sorry.... misliš li uistinu da te neki zgodan komad, kakvog vidiš na slikama tih oglasa pokušava preveslat, pa ono,.. "idem ja nju nadmudrit"??? Kod takvih oglasa nema ni "k" od komada... dakle piši kući propalo....;)
sve pet, razumijem zašto je takav stav. samo pitam je li tko probao tako jer u vidu drugih komentara da su ove koje traže bon fejk ili kockaju ili imaju pimpa koji kocka, možda ima ovih drugih koje bi pristale na taj deal. uvijek postoji i dio izbjegavanja banke za neregistrirani priljev novca. i meni keš zvuči bolje od bona no ima ljudi i žena sa svakakvim idejama. npr, da apple pay nisu pravi novci s njene kartice nego nešto kao loyalty nagrade. :ROFLMAO:

sve pet, razumijem zašto je takav stav. samo pitam je li tko probao tako jer u vidu drugih komentara da su ove koje traže bon fejk ili kockaju ili imaju pimpa koji kocka, možda ima ovih drugih koje bi pristale na taj deal. uvijek postoji i dio izbjegavanja banke za neregistrirani priljev novca. i meni keš zvuči bolje od bona no ima ljudi i žena sa svakakvim idejama. npr, da apple pay nisu pravi novci s njene kartice nego nešto kao loyalty nagrade. 👏👏👏
Evo ga čisti primjer koji objavljuje oglas u ime cura koje kao "traže " bon

Zovem i javlja se divan glas, obećavajuće, B2B masaža 30/80, kaže, ja volim i tražim to...to mi daje onaj neki fetish impuls...

Dogovor relativno lak, malo vozanja i čekanja. Vrata otvara divna djevojka, nešto niža 160 cm ili manje, sise 2 odlično stoje, godine rane 20te, bronzano tijelo...

I tu se završava ono "divno", B2B ne postoji, nema diranja, nema erotike, nema masaže niti ulja... Tajac.. Jedva završio i izašao, bez želje da se vratim ponovo...

Slike izgledaju autentično ili dosta približno izgleda kao na slikama...

Vidim da nema recenzija pa sam ju dodao...

Bude nekome korisno...

Zovem i javlja se divan glas, obećavajuće, B2B masaža 30/80, kaže, ja volim i tražim to...to mi daje onaj neki fetish impuls...

Dogovor relativno lak, malo vozanja i čekanja. Vrata otvara divna djevojka, nešto niža 160 cm ili manje, sise 2 odlično stoje, godine rane 20te, bronzano tijelo...

I tu se završava ono "divno", B2B ne postoji, nema diranja, nema erotike, nema masaže niti ulja... Tajac.. Jedva završio i izašao, bez želje da se vratim ponovo...

Slike izgledaju autentično ili dosta približno izgleda kao na slikama...

Vidim da nema recenzija pa sam ju dodao...

Bude nekome korisno...

Sta ste radili onda pol sata ako nista ne radi?
Jel bila gola, jel ti drkala?
Jel si se sta bunio na uslugu?pitao dal mozes dirati, dal hoce pusiti?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh