Atraktivna plavuša čeka vas u svom prostoru za druženje uzivo.Tu sam da ti uljepsam dan.Tvoje je da me kontaktirate…
www.oglasnik.hr
Bio sam prosli tjedan kod ove cure. Neki su rekli da je Srpkinja. Priča srpski, ali je Ukrajinka. Znam nesto ruskog i razumjela je sto pricam i kad prica skuzi se da joj nije srpski materinji. Pretpostavljam da je tamo radila neko vrijeme pa je naucila jezik, vjerojatno je sad iz iste agencije kao i druge cure iz Srbije.
Dogovor je s njom preko whatsappa. Na oglasu su njene slike, ali uzivo je starija ima vjerojatno blizu 40. Tijelo je fit, ali nije onako ful utegnuta ko cure u 20-ima jbg. U faci je ok. Tusiranje je obavezno, bez obzira koliko si cist, to mi je ok. Komunikacija na nasem jeziku, sve razumije, ona prica srpski. Dosta prica, ugodna i opustena atmosfera.
Blowjob(bez) i seks su dosta dobri. Vidi se da ima iskustva u ovom poslu. Da se fingerati, nisam probao ljubljenje niti lizanje .Ima malo dupe, pickica je dosta uska. Jel se samo meni cini da su Ukrajinke najuze(osim Azijki naravno)? Lijepo jase u cowgirl. Posebno mi se svidjelo u doggyu kad mi je dala obje ruke da ju unistim.
Sve u svemu ok, korektna cura. Dobro je za promjenu izjebat dobru milficu.