Vjerojatno misli na simpaticnu damu, 60+, velike sise, surađuje, stan star, nema je vec duze na poKoja je to starija na Krugama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjerojatno misli na simpaticnu damu, 60+, velike sise, surađuje, stan star, nema je vec duze na poKoja je to starija na Krugama?
HvalaTo je ova![]()
Imaš kontakt?Vjerojatno misli na simpaticnu damu, 60+, velike sise, surađuje, stan star, nema je vec duze na po
Pa pisali su ti tu o njoj, Sofi, cak mislim da ima temu prokopaj malo lako ces naci. Ima tako osebujne oglase, podijeljena misljenja, ali pohvale na tome kaj ne stavlja fejk slikeJel bio tko kod ove?
![]()
TVOJE TIJELO - MOJ TEREN - Seks - Ljubavni oglasnik
🔥 Kad se tijelo usplamti na 150 stupnjeva, Sofi je tvoja klimatizacija. U 45 minuta pretvaram vatru u smiraj, a požuljubavni-oglasnik.net
Zovi, dogovori, odi. Super zenska.Jel bio tko kod ove?
![]()
TVOJE TIJELO - MOJ TEREN - Seks - Ljubavni oglasnik
🔥 Kad se tijelo usplamti na 150 stupnjeva, Sofi je tvoja klimatizacija. U 45 minuta pretvaram vatru u smiraj, a požuljubavni-oglasnik.net
Mislim dobra je u stanu su cca jos cetborica muskaraca u sobi do nj3nje oral dobar , ali onda locee se spustata dole i zeli ga bez zastite stavitZovi, dogovori, odi. Super zenska.
Wtf, znaci zenska ne renta apartman za to, nego poziva muske gdje zivi vec? O jebem ti zivot.Mislim dobra je u stanu su cca jos cetborica muskaraca u sobi do nj3nje oral dobar , ali onda locee se spustata dole i zeli ga bez zastite stavit
.....
Bila je na krugama mekad![]()
Nježna strastvena brineta pružit će ti nezaboravne trenutke
Laura 30 godina, 165/52, nježna, strastvena brineta pružit će ti nezaboravne trenutke u svom prostoru. Diskrecija…www.oglasnik.hr
Je li se vratila ovo? Malo iskusnije predpostavljam da znaju ko je…
Ja zvao maloprije i me javlja se.![]()
Nježna strastvena brineta pružit će ti nezaboravne trenutke
Laura 30 godina, 165/52, nježna, strastvena brineta pružit će ti nezaboravne trenutke u svom prostoru. Diskrecija…www.oglasnik.hr
Je li se vratila ovo? Malo iskusnije predpostavljam da znaju ko je…
Bila je prije dosra god u zg ali sjecam se sa je bila na krugamaJa zvao maloprije i me javlja se.
Može malo više informacija o njoj?
Mijenja ime oglasa pa zato ne mozes naci info o njoj. Dugo je u ovom, slike su njene mozda malo fotosopirane, izgleda osrednje, dobro pusi I hoce se dobro izjebati ako joj odgovaras. Cijena je 90 eu za pola sata .Kakva je ona? Ne mogu pretrazit po imenu na forumu jer je prekratka rjec a po sifri oglasa nista ne izbacuje jer je valjda novi oglas
Upiši Kiara pa ćeš naći i ZoeKakva je ona? Ne mogu pretrazit po imenu na forumu jer je prekratka rjec a po sifri oglasa nista ne izbacuje jer je valjda novi oglas
nema razloga stavljati fake slike kad je kao da ju je meštrović klesao....ja bih ju ženioPa pisali su ti tu o njoj, Sofi, cak mislim da ima temu prokopaj malo lako ces naci. Ima tako osebujne oglase, podijeljena misljenja, ali pohvale na tome kaj ne stavlja fejk slike
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|