ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Profesorica iz Novog Zagreba
092 329 7751
Bio sam kod nje prošli tjedan. Najgore iskustvo u dosadašnjoj jebačkoj karijeri. Vodio sam se nekom glupom znatiželjom i avanturizmom. Dogovorio sam susret bez većih problema. Ženska radi u Mamutici i naplaćuje 130 eura sat vremena druženja (masaža B2B + seks). Izgled je bezveze i ove fotke u oglasu su dosta vješto napravljene da zavaraju čovjeka. Niti ima nekakvu guzicu, niti sise nisu nešto posebno wow, a faca je bezveze. Ukratko - prosječna ženska s ružnim zubima. Ne znam kako bi opisao njen karakter jer se s takvim nečim još nisam susreo u ovom hobiju. Živčana je, melje totalne gluposti i ima 0 posto talenta da stvori nekakvu erotsku atmosferu. Dođeš na opuštanje, a što više vrijeme prolazi, sve si pod većim stresom. O akciji neću jer nije vrijedna spomena. Trebati će mi neko vrijeme da se oporavim od ove luđakinje.
Dotična je aktivna više od 10 godina i ne znam kako s razinom usluge koju nudi, a prvenstveno s odnosom prema klijentima, uspjeva ostati u ovom poslu. Navodno je stan u kojem pruža usluge njezin pa barem ne plaća stanarinu.
Poput kolege i ja sam ju zbog radoznalosti prije desetak godina odlučio posjetiti iako je na starom forumu bilo nekoliko krajnje negativnih komentara o njezinom liku i djelu, a i bez toga su se u telefonskom razgovoru s njom mogli izvesti određeni zaključci. Čak sam mislio da niti neću položiti "prijamni" telefonski ispit za pravo na posjet, no ipak se smilovala i odlučila mi dopustiti dolazak. No nakon mojeg dolaska u Utrine se predomislila (ili me zamijenila s nekim) te me preko telefona žestoko izvrijeđala i blokirala moj broj.
Pouka ovog mojeg mudroslova bi bila da vučica možda dlaku mijenja, ali ćud nikada.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh