ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uf, ovaj komentar mi je, moram reći, pomalo probudio nostalgiju. Da, bilo je to dosta davno, prije 8-10 godina, u Ulici Ljudevita Posavskog. Sjećam se toga jer sam tada imao ured vrlo blizu te adrese i znao sam često otići tamo. Zapravo, to je bio jedini kontakt s Plavog oglasnika kojem sam ikad koristio.
A ta mala zgodna plavuša o kojoj pričaš je ona Sara koja je sad navodno negdje na Svetom Duhu, koliko sam vidio iz nekih recenzija ovdje. Ja sam odlazio isključivo kod nje, pa sam s njom ostvario i određeni prijateljski odnos, toliki da je nekoliko puta došla kod mene doma. Tada je izgledala kao ona srbijanska starleta Jovana Jeremić danas.
Bila je simpatičnija u faci od Jovane. Dobro dupe, mini Venera. Bio sam sa još jednom tu, mlađa ali krupnija, veliki guzovi, crnka. Ali sve radi onako s pola volje, bezveze, jedva svršio.
Mala plava je radila skoro sve osim da joj uđe unutra.

Frend dog s njom rekla mu 80 pol h kao 1h 100 i sto god želi može. Bonove nije spominjala jedino kad dođeš na adresu ak traži bon 🤔 jer on nije došao do te faze jer je ugasila net, al šteta ak traži za uživo bon . Za online obično da traže bonove osim ak nema onlyfans a mislim da i poljakica za svoje slike i videa traži abon . Ak za uživo traže onda je da prevara a za online većina traži bonove tak da

Frend dog s njom rekla mu 80 pol h kao 1h 100 i sto god želi može. Bonove nije spominjala jedino kad dođeš na adresu ak traži bon 🤔 jer on nije došao do te faze jer je ugasila net, al šteta ak traži za uživo bon . Za online obično da traže bonove osim ak nema onlyfans a mislim da i poljakica za svoje slike i videa traži abon . Ak za uživo traže onda je da prevara a za online većina traži bonove tak da
Traži bon.Memi je tako odgovorila.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh