ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Preko telefona je zvucala cudno,bas nekako nabrijano, pitanje jel to ona uopce vise
Ako je to Kiara, ja sam bio prije cc 2 mjeseca, prije ovog novog oglasa. Cura ima nekih recimo problema privatno u zadnje vrijeme, a sve to je za previše za nju emotivno. Za nju je najbolje da se ostavi tog posla dok je na vrijeme, nažalost zaglavila je u tome, a taj posao je samo dodatno emotivno razbija. Želim joj sve najbolje i neću više ni slova o tome napisati.

Ako tko bude pitao za oglas, to je nama dobro poznata, Kiara,Selin.

I ako je tko bio u zadnje vrijeme neka se javi, nije je bilo malo duze, par tjedana.
ona izvrsno epitomizira ironiju zagrebačke ponude - ima, po meni, najbolje tijelo na PO, točno kakvo bi cura koja pruža seks usluge trebala imati. onda dođeš kod nje i ubije te psihodelijom na samom startu, ali magnet tog tijela te odvede u neku grotesknu seksualnu agoniju nakon koje se osjećaš bezveze. šteta te cure, baš šteta..

Ako je to Kiara, ja sam bio prije cc 2 mjeseca, prije ovog novog oglasa. Cura ima nekih recimo problema privatno u zadnje vrijeme, a sve to je za previše za nju emotivno. Za nju je najbolje da se ostavi tog posla dok je na vrijeme, nažalost zaglavila je u tome, a taj posao je samo dodatno emotivno razbija. Želim joj sve najbolje i neću više ni slova o tome napisati.
Dobro to je druga stvar, nazalost ovaj posao ostavlja traga na njima sigurno, prije ili kasnije bude lose.

Ali kazi kakva je sada sa higijenom, jel se sto promijenilo. Isplati li se sad ici ?

Dobro to je druga stvar, nazalost ovaj posao ostavlja traga na njima sigurno, prije ili kasnije bude lose.

Ali kazi kakva je sada sa higijenom, jel se sto promijenilo. Isplati li se sad ici ?
Ona je jako dugo u ovom poslu. Imala je pauze, ali svejedno je ostavilo to traga na njoj. E sad koliko je inače optimalno vrijeme za bavljenje tim sportom ne znam, ali svejedno ona je dugo u ovom 6-7 godina ako se ne varam. A što se tiče njenog raspoloženja to varira, nekad je dobre volje, nekad i ne.

Ona je jako dugo u ovom poslu. Imala je pauze, ali svejedno je ostavilo to traga na njoj. E sad koliko je inače optimalno vrijeme za bavljenje tim sportom ne znam, ali svejedno ona je dugo u ovom 6-7 godina ako se ne varam. A što se tiče njenog raspoloženja to varira, nekad je dobre volje, nekad i ne.
Bio sam davno prije 2 god, tad je nesto na nogi operirala.
Posle nisam, a nisam ni stigao kod nje. Cesto je nije bilo svakako.

Iduceg tjedna ako bude moram je posjetiti.

Evo solidne žene . Kod nje se nećete razočarati . Ja ko plaćam 60 za komplet . Nema požurivanja , jako je uredna i čista . Plavusa , dosta visoka oko 175 cm , velika guza , cice prirodne 4 . Ljepuskasta u licu . Godine su blizu 40.
Koliko je sat

Evo solidne žene . Kod nje se nećete razočarati . Ja ko plaćam 60 za komplet . Nema požurivanja , jako je uredna i čista . Plavusa , dosta visoka oko 175 cm , velika guza , cice prirodne 4 . Ljepuskasta u licu . Godine su blizu 40.
Lažne slike. Ako je dobra zašto koristi tuđe slike?
Link: https://fapello.com/glxriqfree/12/

Odlična, ako odeš nećeš požaliti.
Petite, cca 150 cm, ljubi se, liže, oral sa (pitala želim li bez uz doplatu ali nisam želio jer mi je to bilo na početku bavljenja ovim sportom) ali svejedno odličan, u seksu sve poze koje poželiš. Ne gleda te se riješiti nego maksimalno udovoljiti. Jedina cura sa EGE koja mi je drugi dan poslala poruku zahvale i prigodan video 😉
Vrlo simpatična.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh