ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Preko telefona je zvucala cudno,bas nekako nabrijano, pitanje jel to ona uopce vise
Ako je to Kiara, ja sam bio prije cc 2 mjeseca, prije ovog novog oglasa. Cura ima nekih recimo problema privatno u zadnje vrijeme, a sve to je za previše za nju emotivno. Za nju je najbolje da se ostavi tog posla dok je na vrijeme, nažalost zaglavila je u tome, a taj posao je samo dodatno emotivno razbija. Želim joj sve najbolje i neću više ni slova o tome napisati.

Ako tko bude pitao za oglas, to je nama dobro poznata, Kiara,Selin.

I ako je tko bio u zadnje vrijeme neka se javi, nije je bilo malo duze, par tjedana.
ona izvrsno epitomizira ironiju zagrebačke ponude - ima, po meni, najbolje tijelo na PO, točno kakvo bi cura koja pruža seks usluge trebala imati. onda dođeš kod nje i ubije te psihodelijom na samom startu, ali magnet tog tijela te odvede u neku grotesknu seksualnu agoniju nakon koje se osjećaš bezveze. šteta te cure, baš šteta..

Ako je to Kiara, ja sam bio prije cc 2 mjeseca, prije ovog novog oglasa. Cura ima nekih recimo problema privatno u zadnje vrijeme, a sve to je za previše za nju emotivno. Za nju je najbolje da se ostavi tog posla dok je na vrijeme, nažalost zaglavila je u tome, a taj posao je samo dodatno emotivno razbija. Želim joj sve najbolje i neću više ni slova o tome napisati.
Dobro to je druga stvar, nazalost ovaj posao ostavlja traga na njima sigurno, prije ili kasnije bude lose.

Ali kazi kakva je sada sa higijenom, jel se sto promijenilo. Isplati li se sad ici ?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh