Ima oko 33 , ne znam zašto ovo doživljavate kao otkriće , pa to je Laura , a o njoj su opisani romani .Koliko ima godina otprilike?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima oko 33 , ne znam zašto ovo doživljavate kao otkriće , pa to je Laura , a o njoj su opisani romani .Koliko ima godina otprilike?
Piši Lastanu u Modru lastu , možda će ti on dati pametan odgovor , pioniru moj .Uvijek sam mjesao Plavokosu 25 i zgodnu novu Ivu. Obe je tesko dobiti. Koju je bolje posjetiti?
Ima temu posebno o njoj.marija poljakDali je bio tko???![]()
Diskretno druženje Zagreb, cura sam 26 godina, poziv
Cura sam 26 godina u Spanskom sam, nudim diskretno kratko druzenje, slike su moje diskrecija sigurna, poziv na broj iz…www.oglasnik.hr
Ima li tko kakvu info(moze i u inbox)
Tnx
Koji kvart i cijena?Evo napokon dobra masaza I sve uz to. Srednjodobna dobrodrzeca tajlandjanka , navodno su jos dvije s njom. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/linda-thai-massage-oglas-6120750
Oki autobusnog kolodvora...dobijes detaljni cjenik preko whatsuppa.Koji kvart i cijena?
Da li je samo happy end ili može i sex sa njom?Evo napokon dobra masaza I sve uz to. Srednjodobna dobrodrzeca tajlandjanka , navodno su jos dvije s njom. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/linda-thai-massage-oglas-6120750
Dali je bio tko???![]()
Cura sam 26 godina u Spanskom sam, nudim diskretno kratko druzenje, slike su moje diskrecija sigurna, poziv na broj iz…www.oglasnik.hr
Tnx
kucaj marija poljakDali je bio tko???![]()
Tnx
Da li je samo happy end ili može i sex sa njom?
Karanje, pusenje, drkanje...sve moze. Al je I dobra masaza. Ono sto se ceklo u zg.Da li je samo happy end ili može i sex sa njom?
Samo me još zanima koliko traje masaža? Jer jednom sam bio na masaži i ženska me jedva 10 min masirala i odma prešla na drkanje.Karanje, pusenje, drkanje...sve moze. Al je I dobra masaza. Ono sto se ceklo u zg.
Mene masirala dok nisam rekao dosta, oko 25,30 min I onda prešli na akciju 2 pucnja su bila. Sve skupa ostao malo duže od sat vremena.Samo me još zanima koliko traje masaža? Jer jednom sam bio na masaži i ženska me jedva 10 min masirala i odma prešla na drkanje.
Još samo jedno pitanje da li možda znaš od kad do kad radi i da li radi subotom jer nisam iz Zg pa da znam isplanirati dolazak?Mene masirala dok nisam rekao dosta, oko 25,30 min I onda prešli na akciju 2 pucnja su bila. Sve skupa ostao malo duže od sat vremena.
imaš li ti druže telefon?Još samo jedno pitanje da li možda znaš od kad do kad radi i da li radi subotom jer nisam iz Zg pa da znam isplanirati dolazak?
Radi, ja sam bio u subotu.Još samo jedno pitanje da li možda znaš od kad do kad radi i da li radi subotom jer nisam iz Zg pa da znam isplanirati dolazak?
Nemam!imaš li ti druže telefon?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |