ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Svetice, dogovor u prostoru. Može oral, sex, fetiši, dominacija. Opuštena atmosfera, može se lijepo popričati i dogovoriti.

Ona je na slikama, malo jača, no meni ne smeta.

Oral, sex, fetiši, 120, bio sam malo više od sat vremena.

Svetice, dogovor u prostoru. Može oral, sex, fetiši, dominacija. Opuštena atmosfera, može se lijepo popričati i dogovoriti.

Ona je na slikama, malo jača, no meni ne smeta.

Oral, sex, fetiši, 120, bio sam malo više od sat vremena.
Kakve fetise radi?

Bio u Žumbeackoj jucer i probao cetveroucnu na Nikol i Sindy. Masaza je dosta dobra. Samo sto mi Sindy fkt jako losa i drugi put cu dogoovrit sa Nikol i Irenom i da su gole skroz. Nikol je radila sisu i fkt je zgodna cura i guza i sve. 80€ su dvije bez skidanja .

Pa Sindy mi se cini najmladja to je ona mrsava smedja meni nije bas nesto izgledom. Ako me jucer nisu lagale da je ova Sindy a Ova Nikol
Nikol je zgodnija puno od Sindy i ona je radila sise isla na operaciju. I ima dobru guzu
A Irena je najstarija i ima bas dobru sisu.
Evo kazem jedino ako jucer nisu zamjenile
Imena pa je kontra

Bio u Žumbeackoj jucer i probao cetveroucnu na Nikol i Sindy. Masaza je dosta dobra. Samo sto mi Sindy fkt jako losa i drugi put cu dogoovrit sa Nikol i Irenom i da su gole skroz. Nikol je radila sisu i fkt je zgodna cura i guza i sve. 80€ su dvije bez skidanja .
Za te novce možeš naći strankinju full service golu. Čuj ovo, 80€ bez skidanja. Pa ja bi se upucao pištoljem u glavu odmah. Domaće oglase ne gledam već godinama.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh