ZAGREB - Iskustva & recenzije


Ovo čudo treba izbjegavati. Nazvao je na telefon jučer, mladi jebozovni seksipilni ženski glas koja kaže da možeš s njom raditi što god želiš, uključujući i lizanje. Cijena je navodno trebala biti 100 € za 30 min. Dovede te na adresu u Zagrebačkoj aveniji kod jedne zgrade. Kad ono tamo blizu zgrade slučajno pumpa od INE i ona šalje da joj platim bon prije nego dođem. Naravno, poslao sam je u lijepi kurac i poslao joj poruku da idem kod poštenih žena iz Južne Amerike.


Otišao kod male iz Kolumbije. Cura je preslatka, ali nema 155 cm, prije bih rekao navučenih 150 cm. Tko ne voli žene te visine sigurno ne bi trebao ići, ali meni su sve žene od 150 cm do 155 cm uvijek prvi izbor. Uzeo pola sata jer me zanima samo oralni seks. Mala puši dobro, a nakon pušenja htjela je sjesti na mene da me odradi. Radije sam je izlizao i cijelu oblizao i to je bilo to. Na kraju mi je još pušila i izdrkala do kraja, a čak se čudila što nisam koristio cijelih 30 minuta. Mala je meni preslatka, ali oni koji ne vole patuljaste žene ne bi trebali ići kod nje. Nema silikone, ništa nije radila na sebi i cijela je prirodna. Pošteno odradi posao i što je najvažnije nije "poštena" kao naše domaće frajle.
 
Kak ide placanje? Dali su privatni prostori ?
To su ti većinom apartmani u samom strogom centru grada (blizu Glavnog kolodvora ili čak blizu bana). Plaćanje ide na licu mjesta kada se s njom nađeš, a s njima se dogovaraš preko poruka putem Watsuppa. Neke ćete tražiti selfie prije nego kod njih dođeš, a neke neće, sve ovisi o situaciji. Mene primjerice moja jučer nije tražila selfie.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh