Mene je Admin zatvorio jer sam čovjeku odgovorio koliko nešto košta...u PP...puši ti meni moju (zasad neobrezanu) katoličku kurčinu
Ovaj jebe cijelu populaciju ovdje i sve 5...
Watss app??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene je Admin zatvorio jer sam čovjeku odgovorio koliko nešto košta...u PP...puši ti meni moju (zasad neobrezanu) katoličku kurčinu
Jer su im to reklame, isto kao i tema za kamagru samo jedna stranica sa fake profilima koji potvrduju da valja a prodaju fake kamagru za ohoho cijenuMene je Admin zatvorio jer sam čovjeku odgovorio koliko nešto košta...u PP...
Ovaj jebe cijelu populaciju ovdje i sve 5...
Watss app??
Ovo drugoA možda i nije tako...
Kako znaš?slike nisu njene...
nema šanse... nažalost. Maja ti je ko da jebeš neku od žene frendicu. Nema ovo, nema ono, a opet prasnete se jednom u dva mjeseca čisto da pomjenite rutinu kod kuće i jedan i drugi.a jel guza prolazi ili nema ni toga kod maje?
aplikacija za provjeru? -neki žive u pašteti izgledaKako znaš?
Ma neznam frende , relativno sam novi u ovom . Ali provjerio sam i skužio da je fejk jer unaprijed traži lovu .aplikacija za provjeru? -neki žive u pašteti izgleda![]()
ja na i phonu stisnem srednju tipku dugo, dok je na slici i pokaže mi izvor fotografije, izguglaj...Ma neznam frende , relativno sam novi u ovom . Ali provjerio sam i skužio da je fejk jer unaprijed traži lovu .
Pojasni mi sa aplikacijom?
tak možeš odma eliminirat većinu, zašto bi ženskice koje u prosjeku opale miljun selfija stavljale tuđu sliku?ja na i phonu stisnem srednju tipku dugo, dok je na slici i pokaže mi izvor fotografije, izguglaj...
Ma razumijem te da . Al neda ti se to meni sad istraživat baš jer ja nisam preaktivan na tim kurvama baš .tak možeš odma eliminirat većinu, zašto bi ženskice koje u prosjeku opale miljun selfija stavljale tuđu sliku?
decki u zg ima li koja provjerena da je dobra
Ankica pusi najbolje od svih u oglasniku ja imam 22cm i ogroman glavic i treba mi dugo,20 min je pusila bez stajanja top,zna.![]()
Ankica
Dodji i opusti se uz znanje i kvalitetnu frćkavu smeđu damu.😇 55 godina, 167 visoka, 60kg, (3). Kontakt wap ❤️www.oglasnik.hr
Ankica - Starija žena, faca meni loša, donekle skladno tijelo za godine (50+). Oral 40, uzeo, brzinski u usta i van. Nisam zadovoljan. Lucija je u toj kategoriji i dalje bolja. Kajzerica.
Dogovor preko Whatsappa, nisu bonovi i prevara.
Najbolje pusenje u zg,definitivnoJel se može svršiti u usta?
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|