Evo ovako...bio sam dosad iso samo 2 puta na kurve,jbg,novi sam... Prvi puta kad sam bio otiso,otiso sam kod latine... Platio 200 eura za sat vremena i to je to...cura je bila super,cijelo vrijeme mi je bila udovoljavala i gledala jel mi ok... Al ta kod koje sam bio se ne oglasava vise...
A evo danas sam bio kod ove nase sare,i ja stvarno ne znam ljudi sta je vama dobro kod nje...
Bio platio 60 eura za pola sata...ona izgledom nije nikakva,ona ako ima 44 godine ko sto kaze onda sam ja papa...ima najmanje 50...stara baba(barem meni)
Bio doso kod nje potjerala me da se kupam,i onda krenula akcija ja na njoj
Cijelo vrijeme gleda na sat i stenje za bezveze...nisam ju ni pipno kako treba ona stenje...
Ja bio svrsio,Al inaxe kad svrsim ja nastavim dalje jebat,ko da i nisam svrsio
I onda poslije kad je ona dosla na mene i kad je vidila da sam svrsio krenula pricat neke price,tipa pa sto nisi reko da si svrsio da završimo,sto ovo sto ono...a mogao sam jos jebat...
Kad odes kod neke strane zenske kod ruskinje i ukrajinke kolko god da platis toliko ces i bit kod nje,pa makar i da gledas u nju i neradis nista platio si joj i imas pravo ostat toliko...
Sto se tice nje kao osobe,ona je ok...onako simpatična je kao osoba,voli pricu i simpa je...ali izgled 0
Nebi ponovio!