ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Evo joŔ jedne recenzije vaŔeg Dutchie.

Mala molba, ako mi ljudi poŔalju DM, ako govorite engleski, recite mi. Trudim se svima poŔteno odgovoriti, ali lakŔe je na engleskom 😁

Danas je bila lijepa sunčana subota, i poÅ”to sam već pokuÅ”ao, ali nisam stigao do nje, otiÅ”ao sam do Slatka Tajna.

Kakav sjajan provod, bio je to trenutni klik za mene, ovo je stvarno djevojka koja mi se jako sviđa!

Kontakt je bio lak preko WhatsApp, stan čist, djevojka sretna i ljubazna - dobar početak!

Nakon kratkog razgovora, odlučio sam se za 1 sat, i sretan sam Å”to jesam, cijelo iskustvo je bilo zabavno, opuÅ”teno i volio bih da viÅ”e takvih iskustava bude.. Osjećao sam se kao da sam na spoju, a ne na plaćenom iskustvu

70€ 30 min / 130€ sat
Oral bez, sex sa guma.

Izgleda malo oblije nego na njezinim fotografijama, ali ono Ŕto vidite to i dobijete, Ŕto bi se nekim dečkima moglo svidjeti, ali uf... za mene je to zapravo veliki plus i uz nevjerojatnu punu okruglu guzicu!

Nema ljubljenja, Ŕto je Ŕteta, rijetko imam želju za tim, ali evo jesam.

I jedina stvar za koju se joŔ mogu moliti je anal.. Ali to nije opcija.. Čovjek može sanjati 😁

Moja presuda, toplo preporučujem ovu djevojku, posebno onima koji su imali loŔih iskustava negdje drugdje, I oni dečki koji vole topli razgovor koliko i dobro okruglo dupe!

Prvo danas pokuŔao kod AneKovač-slatka crvenokosa; dobio ju, dogovorio - komunikacija s njene strane mutava, čujeŔ odma da nebu sve dobro, ali na temelju nekih pozitivnih recenzija iŔao sam provjerit... naravno,doŔao na lokaciju i cura se ne javlja... zvao dva puta i gas...
Otvorio plavi i naŔo ovaj oglas

- dogovor normalan, sloboÅ”tina,80€/150€
ona na slikama... dobra jebozovna milfara,39 godina, dobro tjelo sa lijepim trbuÅ”nim miÅ”ićima, ugodna i pristojna, uredna kupaona, čisti ručnici...uska pičkica, dobro ga puÅ”i- spasila je moj dan😌

Prvo danas pokuŔao kod AneKovač-slatka crvenokosa; dobio ju, dogovorio - komunikacija s njene strane mutava, čujeŔ odma da nebu sve dobro, ali na temelju nekih pozitivnih recenzija iŔao sam provjerit... naravno,doŔao na lokaciju i cura se ne javlja... zvao dva puta i gas...
Otvorio plavi i naŔo ovaj oglas

- dogovor normalan, sloboÅ”tina,80€/150€
ona na slikama... dobra jebozovna milfara,39 godina, dobro tjelo sa lijepim trbuÅ”nim miÅ”ićima, ugodna i pristojna, uredna kupaona, čisti ručnici...uska pičkica, dobro ga puÅ”i- spasila je moj dan😌
imaÅ” link od te Ane - slatka crvenokosa?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh