Darackomarac2
Active member
Naravno sa gumicomto ova mateja sa Črnomerca do sad nije imala prostor preko nje su svakakvi prošli tako da se nadam da nisi uzeo bez kondoma sex za 200kn više...dali ti je dala svršavanje u usta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno sa gumicomto ova mateja sa Črnomerca do sad nije imala prostor preko nje su svakakvi prošli tako da se nadam da nisi uzeo bez kondoma sex za 200kn više...dali ti je dala svršavanje u usta
Da,mozes svrsit di oces.to ova mateja sa Črnomerca do sad nije imala prostor preko nje su svakakvi prošli tako da se nadam da nisi uzeo bez kondoma sex za 200kn više...dali ti je dala svršavanje u usta
Platio sam jer sam bio u prolazu kroz ZG, a jedino je ona odgovorila.jbgato su jebali cigići bez gume , bježite od toga cura je odron teški nije mi jasno da si joj toliko platio
Ja sam bio u srijedu kod nje.....Jel dostupna vjekoslava?
Ako se roka bez, nema šanse. Napokon recenzija o nekoj novoj, hvala.Evo da i ja stavim svoju prvu objavu.
0976551461Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Mala plavuša, godine i jesu tu negdje oko 30 god.
Dogovor samo preko WhatsApp-a, lagan.
Pola sata 500, 1h 900.
Kad dodes ponudi te sa picem, dogovorite uvjete i akcija.
Oral bez, sex sa, tko zeli moze i bez, doplata 200.
Oral joj je dobar 7/10, sex onako nije nis posebno, ne voli bas mijenjat poze 6/10, izgled 6/10.
Koja nova, to ti je Matea koju je pregazilo pola županije. Nisam naletio na ružniji.Ako se roka bez, nema šanse. Napokon recenzija o nekoj novoj, hvala.
Anybody?Molio bi za pomoc ako netko ima kontakt. Cura radila na novoj galeriji, hercegovka, silikoni, ima nekoliko tetovaza. Ponekad je i u st. Ako netko ima kontakt da posalje. Cura je uglavnom super, a promjenila je broj
Pa i ja sam je dero bez... I šta će sad bit? Hoću umrijet ili šta? Tko se boji pičke, nek se ne bavi ovim.to ova mateja sa Črnomerca do sad nije imala prostor preko nje su svakakvi prošli tako da se nadam da nisi uzeo bez kondoma sex za 200kn više...dali ti je dala svršavanje u usta
poslao ovoj poruku dns 500/800 tarifa sex sa kondomom oral bez može svršavanje po tjelu u usta ljubljenja nema u N zagrebu je kod velesajma dali je netko bio kod nje probao kakva je?Jel dostupna vjekoslava?
Ne slažem se jer po meni su ove s PO velikom većinom za radničku klasu i studente i velikom većinom takvi ljudi koriste takvu uslugu koja je na PO. Poslovni ljudi kako kažeš i s puno para ne traže tamo, a i ne moraju tražiti jer im se već sve nudi kroz elitne usluge i instagram djevojke i sigurno se ne bi zajebavali s ovima iz PO i trošili vrijeme i živce.Ma ljudi moji jeste li normalni. NA P.O. oglasniku cca 300 oglasa većina se ponavlja po 2-3 puta neke cure imaju po 2-3 oglasa pa izračunajte to vam je nekih max. 40-50 cura na grad Zagreb a svaki dan u ZG. bar tisuću poslovnih ljudi željnih zabave i sa ne baš malim dnevnicama. Zato su cure takve jednostavno zakon ponude i potražnje.
Prestrašno što je nekom dobra pička,posjeti okulista i testiraj se da vidiš kaj si pokupio od njeEvo da i ja stavim svoju prvu objavu.
0976551461Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Mala plavuša, godine i jesu tu negdje oko 30 god.
Dogovor samo preko WhatsApp-a, lagan.
Pola sata 500, 1h 900.
Kad dodes ponudi te sa picem, dogovorite uvjete i akcija.
Oral bez, sex sa, tko zeli moze i bez, doplata 200.
Oral joj je dobar 7/10, sex onako nije nis posebno, ne voli bas mijenjat poze 6/10, izgled 6/10.
Ajme hahaha oprosti al ovo je urnebesOvako, neko je prije nešto vremena uz broj moba, recenziju postavio i ovu sliku gđe i koliko se sjećam radi oko Kvatriča.
Broj ssam zapisao ali sad se više ne sjećam detalja usluge a i gđa mi izgleda ozbiljno pa ako ko zna gdje se o njoj pisalo da mi prosljedi. Po broju tražilica mi neda rezultate...
Pogledajte prilog 3336
Nemoj se naljutit i nemojte mi sudit, ali ja sam pomislio da je ovo gospodin.Ovako, neko je prije nešto vremena uz broj moba, recenziju postavio i ovu sliku gđe i koliko se sjećam radi oko Kvatriča.
Broj ssam zapisao ali sad se više ne sjećam detalja usluge a i gđa mi izgleda ozbiljno pa ako ko zna gdje se o njoj pisalo da mi prosljedi. Po broju tražilica mi neda rezultate...
Pogledajte prilog 3336
Pa i je musko... covjeka pale muski pa se raspitujeNemoj se naljutit i nemojte mi sudit, ali ja sam pomislio da je ovo gospodin.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|