ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Muškarci (ima ih ) mole da bude bez prezervativa i ako ženska dozvoli šta se onda čude ak su nekaj pokupili.
Ti nisi Mirela iz Veslačke . Ne spamaj forum i ne piši gluposti .
Prije svega , Mirela iz Veslačke je svima davala bez kondoma . Imala je čudne bjeloočnice žute boje . Molim te rmakni se s forumu dok je vrijeme . Mirela se uvijek jebala bez kondoma , to je bio njezin As iz rukava . Mirela je bila bez zuba jer je sve izgubila zbog parandentoze uzrokovane bakterijama . Sve gluposti koje pisete nemaju veze s istinom .

Ne laži , ti sve ženske pljuješ na forumu , kod mene nema bez ,ništa ti to ne vrijedi šta iznosiš ja imam većinom stalne kljente tako da ne kakaj.
Sama si priznala u svojim postovima da si nekad davala bez kondoma, ali da si se opametila :), pa sad eto kao više ne daješ.
Tako da sereš bezveze. Uopće te ne kontam ženo.
Ajd pročitaj šta si, ne tako davno pisala, pa nisi valjda toliko senilna.

Točno, simpa je. Cura je iz Perua, koliko je meni poznato jer sam bio kod nje prije jedno 3 mjeseca. Jako simpatična i nije točno da ne govori hrvatski. Uči se i zna neke naše riječi, već je u Hrvatskoj negdje oko 9 mjeseci. Meni je ona toliko simpatična da bih joj za simpatičnost ostavio 100 EUR bez ikakvih problema. Nije nešto izgledom, ali vrh simpatičnosti.
Što radi/ne radi i kolika je šteta?

Negativna recenzija!!!!!

Nemam link oglasa trenutno i ovo sta pisem se nije desilo sad ovih dana vec prije xy vremena ali od nove godine. Nebi htjeo da me poveze sa ovom recenzijom jer sam ju kreten sebi zvao kuci, sve vam je jasno.
Zena koju sam zvao je nekad radila kod palace pravde a sad kako kaze nema prostor i radi kucne posjete. Isao sam joj jednom tamo, nije bilo lose jedino je ona cudna bila kao da je popila ili se udrogirala ali se smijala i proslo je ok to tada. Ovo kad je meni na vrata dosla je bio šok od poziva kad sam ju zvao pa jos veci šok kad sam ju vidjeo na sta lici. To je ista osoba ali....... ne znam od kuda bi ju krenuo opisivati. Smrdila je, bila je zmazana i sva mokre glave kao da je masna kosa a opet mokra, ne znam kako opisati. Zubi joj fale, trbuh joj je kao da je trudna, spika zivcana otresita. Kad sam joj rekao da bi ja ipak drugi puta da dode jer sam gledao kako da je se mirno rijesim ona je pocela na hodniku raditi scenu. Vjerujem da joj prolazi ovo kod svakoga jer kad sam joj dao 50€ da mi ode sa vrata, otisla je brzinom munje.
na oglasu joj je dupe u prvom planu, rasisenih nogu je na svakoj slici, tamnoputa, ali meni na skitnicu vuce jako i rasadnik bolesti
Pripazite se, necete ju zeljeti u stanu a svejedno bute morali platiti
Pričaš o Viki.. Bio sam jednom samo i bila je ok.. Više nisam ponavljao. Zvati nekog doma... Sorry stari ja nebih nikad.. Bas zbog takvih stvari.

Ljudi, jel ovo forum za rasprave i svađanje ili da jedni drugima olakšamo?
Evo ja sam na primjer petak na subotu u Zagrebu, imam svoj apartman i svrha ove objave je ako netko od vas može pomoći i predložiti nešto normalno super.
Može biti sa ege, može sa oglasnika, može bit i malo punija.
možete mi i u pp poslat.
Hvala unaprijed, a kad dolazite u Rijeku ja sam uvijek spreman predložiti ono što je tad na raspolaganju normalno, čisto i dobro.

Negativna recenzija!!!!!

Nemam link oglasa trenutno i ovo sta pisem se nije desilo sad ovih dana vec prije xy vremena ali od nove godine. Nebi htjeo da me poveze sa ovom recenzijom jer sam ju kreten sebi zvao kuci, sve vam je jasno.
Zena koju sam zvao je nekad radila kod palace pravde a sad kako kaze nema prostor i radi kucne posjete. Isao sam joj jednom tamo, nije bilo lose jedino je ona cudna bila kao da je popila ili se udrogirala ali se smijala i proslo je ok to tada. Ovo kad je meni na vrata dosla je bio šok od poziva kad sam ju zvao pa jos veci šok kad sam ju vidjeo na sta lici. To je ista osoba ali....... ne znam od kuda bi ju krenuo opisivati. Smrdila je, bila je zmazana i sva mokre glave kao da je masna kosa a opet mokra, ne znam kako opisati. Zubi joj fale, trbuh joj je kao da je trudna, spika zivcana otresita. Kad sam joj rekao da bi ja ipak drugi puta da dode jer sam gledao kako da je se mirno rijesim ona je pocela na hodniku raditi scenu. Vjerujem da joj prolazi ovo kod svakoga jer kad sam joj dao 50€ da mi ode sa vrata, otisla je brzinom munje.
na oglasu joj je dupe u prvom planu, rasisenih nogu je na svakoj slici, tamnoputa, ali meni na skitnicu vuce jako i rasadnik bolesti
Pripazite se, necete ju zeljeti u stanu a svejedno bute morali platiti
Da, ovo je riječ o crnoj Viki. Ja sam prije par mjeseci napisao post kako sam nju i njenog frajera (ima negdje na forumu njihova fotka) vidio u gradu (točnije u tramvaju) i kako izgledaju užasno. Nakon toga me pametnjaković s foruma napao da serem i izmišljam.

Da podijelim s vama jučerašnje iskustvo. Vidio sam u tramvaju crnu/guzatu Viki. Prepoznao sam je po tome jer je bila s onim svojim svodnikom čija slika stoji u jednoj od rasprava. Fotke na PO-u su atraktivne i mogu jako zavarati čovjeka. Žena uživo djeluje nezdravo, oronulo i vidi se da je u kurcu sva. Ja sam se jedno vrijeme nabrijavao otići kod nje i hvala Bogu da nisam. Ne bi se nikada upustio u odnos s njom.
Evo, to je taj post.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh