Tvoja blondina milf :-)❤🔥🔥🔥
Tvoja blondina milf čeka te u svom ugodnom i diskretnom prostoru, dođi, opusti se i uživaj. Fotke su moje, kiss, kiss…
www.oglasnik.hr
Bio tko kod ove?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pola sata 70€=1 pucanj. Dva pucnja 90€.Ćao ! ! !
Družila bih se u tvom ili mom prostoru uz diskreciju. Brineta 26. Slike autentične.www.oglasnik.hr
Bio kod nje nedavno.
Lokacija Črnomerec. Pola sata 70eu. Ne bih rekao da su njene slike
Cura starosti 26-30 godina, malo punija, izgleda O.K., guza malo veća, cice malo manje.
Akcija isto O.K.
Koja ulicaEkipa evo i od mene još jedne recenzije, bio napokon kod Nives na Utrinama, potvrđujem sve već napisano, najbolje uloženih 40€ olizala supak ko sladoled, jedino sto se slažem s jednim od komentara, za moj ukusu malo previše zube osjetim.. vidjet ću da možda još jednom odem pa joj kažem to, pa ćemo vidjet hoće biti kakvog napretka
Pederko opet trazis ulicu...zovi pa pitajKoja ulica
dvosmjerna jeKoja ulica
nije ni čudo da ga dečko vara ako je ovako naporandvosmjerna je
pazite, nemojte mu reć...
ima pravilo ko prvi pisne ulicu dobiva ban
dvosmjerna je
Aj pošaljiImam ja
Pošalji miImam ja
nije ni čudo da ga dečko vara ako je ovako naporan
nije ni čudo da ga dečko vara ako je ovako naporan
E pederko novi profil...Isuse boze kak si jadan...nije ni cudo kj te decko varaPošalji mi
Jesi ti dobro ,kakav pederko,zaminija si me s nekimE pederko novi profil...Isuse boze kak si jadan...nije ni cudo kj te decko vara
Jel znas koja ulicaE pederko novi profil...Isuse boze kak si jadan...nije ni cudo kj te decko vara
Jel znas koja ulicaPederko opet trazis ulicu...zovi pa pitaj
Kak se zove ime ulice koja je ulica daj mi reci kako se zove ulica di je tocno koja zgrada blizu cega je gdje se tocno nalazidvosmjerna je
Bas bi tebe volio vidit kak zgledas kad tak vec komentiras kurveBio kod nje, ne da su lažne fotke nego uopće nema sličnosti.Brineta 23 ! !
Družimo se u Tvojem ili mojem prostoru. Moje slike. Diskrecija 100%. Javi se za dogovor.www.oglasnik.hr
Malo deblja, sise obješene i nikakve, faca nula bodova
Potrazi strucnu pomoc, jer si pukao i komentiras objave stare 4 godineBas bi tebe volio vidit kak zgledas kad tak vec komentiras kurve
Jel znas ulicu u utrinamaPotrazi strucnu pomoc, jer si pukao i komentiras objave stare 4 godine
Znamo....al necemo ti reci pedercicuJel znas ulicu u utrinama
Znam, ima ih oko 10Jel znas ulicu u utrinama
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|