A u oglasu nije ni stavila god..a fotka je njena doduse od prije par godNikad nije problem reći: "hvala ali nisi ono što prodaješ u oglasu, doviđenja" i okret...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A u oglasu nije ni stavila god..a fotka je njena doduse od prije par godNikad nije problem reći: "hvala ali nisi ono što prodaješ u oglasu, doviđenja" i okret...
Simpaticna mlada cura oko 25godina, usluga dobra i higijena na nivouMoze nesto vise detalja o njoj, izgled, godine cijena ? moze i u poruku ako neces tu
Tako je, cura ima 38 godina, a ovaj ivan horvat nezna sta prica, ko zna di je on bioOva nema od 40vise.
Pusenje vrhunsko
Negleda bas na sat
Aj ne seri odite na pregled vida ako u starim odvratnim babama vidite top mlade picke.Tako je, cura ima 38 godina, a ovaj ivan horvat nezna sta prica, ko zna di je on bio
Nisam tu dugo par mjeseci ali koliko vidim u pravu si gazda...Jbt ovo je nekad bio forum gdje smo imali razmjenu mišljenja nas konzumenata koja je i kakva je usluga kod pojedine kurve, sad smo se doveli u situaciju da se ovdje sukobljavaju svodnici tko ima lošije cure!!!!!
Pozdrav,
Zanima me Zagreb, nesto jako guzato i utegnuto, godine nisu bitne, cijena do 1000kn.
Znam da ima milijun recenzija al da ne moram bas sve citat bio bih zahvalan na odgovoru.
Bio itko?Haajj, želiš se malo
Opustiti, zabavit? MOLIM PROČITATI OGLAS! Zvati isključivo za konkretan dogovor isti dan kad želite doći. U svakom…www.oglasnik.hr
Malo ko je uspio dogovoritNe da komplicira nego pametuje i komplicira!!!!
Daj Manga ne moj produbljivati dubioze. Jbg ja imam i strpljenja i razumijevanja, ali ako će me jebati 10 minuta spikom što ja od nje očekujem, a predmnijeva se da "se od nje može punoooo toga doživjeti" i kad joj kažem da skrati priču onda ona prekine vezu. Nakon toga kreće salva poziva s njene strane...Čega ? Koga ? Sto?
Ajde , dobra Milfica , slike njezine . Ne trpi drkadzije , budite direktni i konkretni . Solidno odradi domaću zadaću .
Daj Manga ne moj produbljivati dubioze. Jbg ja imam i strpljenja i razumijevanja, ali ako će me jebati 10 minuta spikom što ja od nje očekujem, a predmnijeva se da "se od nje može punoooo toga doživjeti" i kad joj kažem da skrati priču onda ona prekine vezu. Nakon toga kreće salva poziva s njene strane...
Definitivno moraš imati debele živce
Meni definitivno nije do vođenja ljubavi, meni je do seksa, i zato "komplicirana" nije moja adresa.E moj Oldy , to ti dodje kao predigra . Žena zna kako se vodi ljubav
Premda, možda budem "posložio živce" za razgovor s njom, to je jbt kao priprema za prijemni na filozofski faks, pa ipak odem je probati, ima nešto u njoj....Meni definitivno nije do vođenja ljubavi, meni je do seksa, i zato "komplicirana" nije moja adresa.
Bar se možeš pohvaliti da plaćaš pišanje 40 knPrvo se dogovorim sa njom, 600kn sat vremena i ajde, krenem ja za Zagreb.Haajj, želiš se malo
Opustiti, zabaviti sa zgodnom, uzbudljivom brinetom? Super! Čeka te uživanje u sexy prizorima u lijepom, privatnom…www.oglasnik.hr
Zovem ju, ženska bi se svađala i prekine mi poziv (pitao što sve mogu dobit u tih sat vremena)
Zatim zovem ovu, sve se dogovorimo i ženska se ne javlja u dogovoreno vrijeme. Već lagano lud...Masaža
Pozdrav! Trebaš se opustiti? Nazovi I dođi. Isključivo za ozbiljne muškarce 35 +. Ako se ne javim odmah, imaj…www.oglasnik.hr
Zovem ovu "zavodljive Igre" pitam kad mogu doć i cijenu.Zavodljive igre
Sexy vruća napaljena čekam te kod mene da uživamo obostrano do kraja Obostrani užici - 100% najbolje Čisto i uredno!www.oglasnik.hr
Kaže 400kn i možeš odmah. Dala mi adresu ul. Antuna Šoljana.
Ženska preko telefona super, rekoh sad ću ja nju.
Dolazim kod nje(piša mi se užaš od vode i jebene gužve po Zagrebu)
Ženska otvara vrata.. Jao majko...
Ja pitam di je wc jer ću se upišat a ona bi odmah novce, rekoh piša mi se pa ćemo onda.
Ja taman pišam a ona ulazi i kaže daj plati pa ćemo sve.
Ženska izgleda ovako (ružna, debela, puna pudera)
Rekoh ja njoj ti nisi na slici i možeš dobit 200kn i to je to.
Kaže ti ona meni plati pišanje i možeš ići, plati za moje vrijeme i odi.
Izvadio 40kn iz đepa i bježi iz stana koliko mogu. Ženska užaš.
E rekoh bezveze došao u Zagreb, sad curu moram jebat.
Rekoh idem nju probat nazvat, barem pokušat.Nježna i mazna. . .
Družila bih se sa situiranim gospodinom. Moj prostor. Slika je moja.www.oglasnik.hr
Javi se ona i kaže pol sata 500kn,možeš doć za pol sata.
Cura odlično izgleda, manje slatke siss, dobra tvrda guza
Puši bez kondoma, uska pica, možeš joj lizat.
Simpatična i razgovorljiva.
Ima 35g
Ali isplati se, za razliku od one male debele ova je vrh...
Nije najljepša u licu ali nije ni ružna, onako sasvim u redu ženska.
Tu je još par dana pa tko voli neka požuri.
Sorry na dugom postu
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|