A u oglasu nije ni stavila god..a fotka je njena doduse od prije par godNikad nije problem reći: "hvala ali nisi ono što prodaješ u oglasu, doviđenja" i okret...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A u oglasu nije ni stavila god..a fotka je njena doduse od prije par godNikad nije problem reći: "hvala ali nisi ono što prodaješ u oglasu, doviđenja" i okret...
Simpaticna mlada cura oko 25godina, usluga dobra i higijena na nivouMoze nesto vise detalja o njoj, izgled, godine cijena ? moze i u poruku ako neces tu![]()
Tako je, cura ima 38 godina, a ovaj ivan horvat nezna sta prica, ko zna di je on bioOva nema od 40vise.
Pusenje vrhunsko
Negleda bas na sat
Aj ne seriTako je, cura ima 38 godina, a ovaj ivan horvat nezna sta prica, ko zna di je on bio
Nisam tu dugo par mjeseci ali koliko vidim u pravu si gazda...Jbt ovo je nekad bio forum gdje smo imali razmjenu mišljenja nas konzumenata koja je i kakva je usluga kod pojedine kurve, sad smo se doveli u situaciju da se ovdje sukobljavaju svodnici tko ima lošije cure!!!!!
Pozdrav,
Zanima me Zagreb, nesto jako guzato i utegnuto, godine nisu bitne, cijena do 1000kn.
Znam da ima milijun recenzija al da ne moram bas sve citat bio bih zahvalan na odgovoru.
Bio itko?![]()
Haajj, želiš se malo
Opustiti, zabavit? MOLIM PROČITATI OGLAS! Zvati isključivo za konkretan dogovor isti dan kad želite doći. U svakom…www.oglasnik.hr
Malo ko je uspio dogovoritNe da komplicira nego pametuje i komplicira!!!!
Daj Manga ne moj produbljivati dubioze. Jbg ja imam i strpljenja i razumijevanja, ali ako će me jebati 10 minuta spikom što ja od nje očekujem, a predmnijeva se da "se od nje može punoooo toga doživjeti" i kad joj kažem da skrati priču onda ona prekine vezu. Nakon toga kreće salva poziva s njene strane...Čega ? Koga ? Sto?
Ajde , dobra Milfica , slike njezine . Ne trpi drkadzije , budite direktni i konkretni . Solidno odradi domaću zadaću .![]()
Daj Manga ne moj produbljivati dubioze. Jbg ja imam i strpljenja i razumijevanja, ali ako će me jebati 10 minuta spikom što ja od nje očekujem, a predmnijeva se da "se od nje može punoooo toga doživjeti" i kad joj kažem da skrati priču onda ona prekine vezu. Nakon toga kreće salva poziva s njene strane...
Definitivno moraš imati debele živce
Meni definitivno nije do vođenja ljubavi, meni je do seksa, i zato "komplicirana" nije moja adresa.E moj Oldy , to ti dodje kao predigra . Žena zna kako se vodi ljubav![]()
Premda, možda budem "posložio živce" za razgovor s njom, to je jbt kao priprema za prijemni na filozofski faks, pa ipak odem je probati, ima nešto u njoj....Meni definitivno nije do vođenja ljubavi, meni je do seksa, i zato "komplicirana" nije moja adresa.
Bar se možeš pohvaliti da plaćaš pišanje 40 knPrvo se dogovorim sa njom, 600kn sat vremena i ajde, krenem ja za Zagreb.![]()
Haajj, želiš se malo
Opustiti, zabaviti sa zgodnom, uzbudljivom brinetom? Super! Čeka te uživanje u sexy prizorima u lijepom, privatnom…www.oglasnik.hr
Zovem ju, ženska bi se svađala i prekine mi poziv (pitao što sve mogu dobit u tih sat vremena)
Zatim zovem ovu, sve se dogovorimo i ženska se ne javlja u dogovoreno vrijeme. Već lagano lud...![]()
Masaža
Pozdrav! Trebaš se opustiti? Nazovi I dođi. Isključivo za ozbiljne muškarce 35 +. Ako se ne javim odmah, imaj…www.oglasnik.hr
Zovem ovu "zavodljive Igre" pitam kad mogu doć i cijenu.![]()
Zavodljive igre
Sexy vruća napaljena čekam te kod mene da uživamo obostrano do kraja Obostrani užici - 100% najbolje Čisto i uredno!www.oglasnik.hr
Kaže 400kn i možeš odmah. Dala mi adresu ul. Antuna Šoljana.
Ženska preko telefona super, rekoh sad ću ja nju.
Dolazim kod nje(piša mi se užaš od vode i jebene gužve po Zagrebu)
Ženska otvara vrata.. Jao majko...
Ja pitam di je wc jer ću se upišat a ona bi odmah novce, rekoh piša mi se pa ćemo onda.
Ja taman pišam a ona ulazi i kaže daj plati pa ćemo sve.
Ženska izgleda ovako (ružna, debela, puna pudera)
Rekoh ja njoj ti nisi na slici i možeš dobit 200kn i to je to.
Kaže ti ona meni plati pišanje i možeš ići, plati za moje vrijeme i odi.
Izvadio 40kn iz đepa i bježi iz stana koliko mogu. Ženska užaš.
E rekoh bezveze došao u Zagreb, sad curu moram jebat.
Rekoh idem nju probat nazvat, barem pokušat.![]()
Nježna i mazna. . .
Družila bih se sa situiranim gospodinom. Moj prostor. Slika je moja.www.oglasnik.hr
Javi se ona i kaže pol sata 500kn,možeš doć za pol sata.
Cura odlično izgleda, manje slatke siss, dobra tvrda guza
Puši bez kondoma, uska pica, možeš joj lizat.
Simpatična i razgovorljiva.
Ima 35g
Ali isplati se, za razliku od one male debele ova je vrh...
Nije najljepša u licu ali nije ni ružna, onako sasvim u redu ženska.
Tu je još par dana pa tko voli neka požuri.
Sorry na dugom postu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |