Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inače ti cure sa ege rade iza 10 navečer rijetko koja domaća radi iza 8 navečerJel ima koja koja radi nakon 10 navečer?
Pa kaj mi je onda rekla da nazovem, a bilo je skoro 22..Inače ti cure sa ege rade iza 10 navečer
Pa ne znam zašto ti je rekla da nazovešPa kaj mi je onda rekla da nazovem, a bilo je skoro 22..
Pa to je takav “sport” da imaš odnose s nekim kog neznas osim ako ti se ne svidi bas jedna, pa ideš stalno kod nje kao sto je za neke bila ona Viki pa su stalno išli do nje Itd.Skužio sam da ovaj "sport" ipak nije za mene. Nije zbog para. Uvijek se da nekaj iskopat. Al nemrem imat odnos s nekim koga ne znam, tko mi se baš jebeno ne sviđa osim one "male" s Kvatrića (preskupo, al za prvi put, jbg..). Oćito je da nisam k'o većina vas.. Treba nać curu koja ti se sviđa od glave (mozga) do "pete"! Pozdrav!
Nisam skužio, koja je to mala s Kvatrića? Imaš li možda oglas njen.Skužio sam da ovaj "sport" ipak nije za mene. Nije zbog para. Uvijek se da nekaj iskopat. Al nemrem imat odnos s nekim koga ne znam, tko mi se baš jebeno ne sviđa osim one "male" s Kvatrića (preskupo, al za prvi put, jbg..). Oćito je da nisam k'o većina vas.. Treba nać curu koja ti se sviđa od glave (mozga) do "pete"! Pozdrav!
Prijatelju, ovaj sport je za one kojime treba da malo propušu ventil kad im zafali... kad si dugo u braku, stvari postanu malo po malo drugačije...Skužio sam da ovaj "sport" ipak nije za mene. Nije zbog para. Uvijek se da nekaj iskopat. Al nemrem imat odnos s nekim koga ne znam, tko mi se baš jebeno ne sviđa osim one "male" s Kvatrića (preskupo, al za prvi put, jbg..). Oćito je da nisam k'o većina vas.. Treba nać curu koja ti se sviđa od glave (mozga) do "pete"! Pozdrav!
Pa uzmi PO i zovi... imaš 1000 recenzija ovdjeBok ekipa, tražim neku do 50€-pol sata.
Iskreno može bit ratchet crack whore baš me briga, samo da ubodem i odem
Vjerojatno je tak! Ja sam solo pa nemam te "brige".. za sad Ak niš, isprobao nekaj kaj do sad nisam...Prijatelju, ovaj sport je za one kojime treba da malo propušu ventil kad im zafali... kad si dugo u braku, stvari postanu malo po malo drugačije...
Gotovo sve su digle najmanje na 55...Pa uzmi PO i zovi... imaš 1000 recenzija ovdje
moze neki link, slike?Pa ja neznam zašto se dajet vući za nos ovima kurvama u Zagrebu. Ja sam danas dogovorio u Sigetvaru za subotu, zove se Jazmin, 19 godina, recenzije vrlodobre, pola sata 35, sat 70 eura.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|