ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Molim preporuku. Tražim ženu za oral, bez gumice i svršavanje u usta, godine i izgled nisu najbitniji samo da je vrhunski odrađeno. Hvala unaprijed

Palmoticeva, apartman u podrumu zgrade, 800 trazila za sat vremena, lak dogovor cak, ali i okret ma vratima, mlada ali gadna u faci, sto je pokusala sakriti ogromnim kolicinama sminke, rijetko se okrenem al mislim si za 800 zelim bar da je mogu gledati

Palmoticeva, apartman u podrumu zgrade, 800 trazila za sat vremena, lak dogovor cak, ali i okret ma vratima, mlada ali gadna u faci, sto je pokusala sakriti ogromnim kolicinama sminke, rijetko se okrenem al mislim si za 800 zelim bar da je mogu gledati
Jel ona na slikama?

Miramarska, 600/800, nije bon, anal ne radi, tvrdi da su njene slike, pusenje bez i trazi dodatnih 400 za seks bez, tako daaaa

Tko voli neka izvoli

Miramarska, 600/800, nije bon, anal ne radi, tvrdi da su njene slike, pusenje bez i trazi dodatnih 400 za seks bez, tako daaaa

Tko voli neka izvoli
Ti si bio kod nje ili to ti je preko telefona rekla?

Malo sam razočaran. Ovaj zanat nema neku budućnost. Na plavom samo cyber sex i masaže.
Danas već treći put nailazim na mlado meso koje daje čuku seksa za 700-800 prek air casha.
Ovu treću pošaljem u PM kad ono dolazi glasovna gdje mi lik jebe sve po spisku.
Pas mater.

+385955082166

Ona od prije mjesec dva što je htjela da se nađemo kod Antunovića je prešla u NG. Valjda je ta žensko barem.

https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/lana-19g-2003-samostalna-oglas-5138208

+385977553426

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh