dajemdjaba
Active member
Ak su losije nek ove sa PO pa kaj ti jebes onda))Jebeš ovo, snizim kriterije i jebem badava, mislio sam ove su sa slika kad ono kažete sve fejk slike ovih boljih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ak su losije nek ove sa PO pa kaj ti jebes onda))Jebeš ovo, snizim kriterije i jebem badava, mislio sam ove su sa slika kad ono kažete sve fejk slike ovih boljih.
Ništa trenutno, gledam koje su mi opcije.Ak su losije nek ove sa PO pa kaj ti jebes onda))
Lokacija?Posjetio tetu Kim nakon godinu dana pa evo i recenzija nakon dužeg vremena iako sam već pisao o njoj.
Kim ♡ 25g
Sexy malena 160/50/3 silikoni, prestani traziti! ;) Pruzam masaze ISKLJUCIVO za situiranu gospodu! Ne radim fetise, ne…www.oglasnik.hr
Po meni najbolji izbor na PO. Mlada, sitna petite, direktna i trudi se. BJ mi je odlican jer voli pljunut pa je bas sloppy, tijelo je najbolje na PO definitivno. Akcija mi je odlicna, voli kombinirati sporo/brzo i ne gleda na sat nit se javlja na mobitel tokom termina.
Šteta je 700 za komplet. Radije njoj dajem 700 nego bilo kojoj s PO.
700 pola sata ili satPosjetio tetu Kim nakon godinu dana pa evo i recenzija nakon dužeg vremena iako sam već pisao o njoj.
Kim ♡ 25g
Sexy malena 160/50/3 silikoni, prestani traziti! ;) Pruzam masaze ISKLJUCIVO za situiranu gospodu! Ne radim fetise, ne…www.oglasnik.hr
Po meni najbolji izbor na PO. Mlada, sitna petite, direktna i trudi se. BJ mi je odlican jer voli pljunut pa je bas sloppy, tijelo je najbolje na PO definitivno. Akcija mi je odlicna, voli kombinirati sporo/brzo i ne gleda na sat nit se javlja na mobitel tokom termina.
SrednjaciLokacija?
Pola700 pola sata ili sat
Svaka čast.Znači ona se i karinđa, nije samo masaža?Na kojoj je lokaciji?700 kn nije puno.Teta Sara tarži 800 za sat.Ja bi špricao na ovu kad bi me samo pogledala.Kakva anatomija krv ti nejebem,idem zdrkat odmah.Posjetio tetu Kim nakon godinu dana pa evo i recenzija nakon dužeg vremena iako sam već pisao o njoj.
Kim ♡ 25g
Šteta je 700 za komplet. Radije njoj dajem 700 nego bilo kojoj
Nisam vidio prepisku prije,sve jasno...Svaka čast.Znači ona se i karinđa, nije samo masaža?Na kojoj je lokaciji?700 kn nije puno.Teta Sara tarži 800 za sat.Ja bi špricao na ovu kad bi me samo pogledala.Kakva anatomija krv ti nejebem,idem zdrkat odmah.
Znaci mala zna znanje,izgled i kolko ima godina?tvoja procijenaPosjetio tetu Kim nakon godinu dana pa evo i recenzija nakon dužeg vremena iako sam već pisao o njoj.
Kim ♡ 25g
Cak i izbjegava masaže, vise je konkretna.Svaka čast.Znači ona se i karinđa, nije samo masaža?Na kojoj je lokaciji?700 kn nije puno.Teta Sara tarži 800 za sat.Ja bi špricao na ovu kad bi me samo pogledala.Kakva anatomija krv ti nejebem,idem zdrkat odmah.
25-30 ali sigurno ne preko 30.Znaci mala zna znanje,izgled i kolko ima godina?tvoja procijena
To je odlicno..izgled dobar25-30 ali sigurno ne preko 30.
Po slici nema 30 nikako,bez obzira na fotošop,anatomija kože je besprijekorna,nema kožnih nabora,nema znakova starenja,mlada je...Pička jebačka...25-30 ali sigurno ne preko 30.
Samo kreten moze ostavljati ovakve kretenske postove. Meni osobno 100€ nije neka lova i sigurno da drugima ne kenjam koliko su kaj platili. Koliko vidim ni jedne jedine recenzije od tebe pa možes lagano odjebati u troskoku do nekog transica.Samo kreten može dat Kim 100 eura za pola sata
Pa slike su fotošopirrane njene, ko to ne kuži taj nek si glavu propuca. Pisali su već ljudi da nije u živo ko na slikama, ne sračkajSamo kreten moze ostavljati ovakve kretenske postove. Meni osobno 100€ nije neka lova i sigurno da drugima ne kenjam koliko su kaj platili. Koliko vidim ni jedne jedine recenzije od tebe pa možes lagano odjebati u troskoku do nekog transica.
Je poznato je na PO da sve imaju svoje prave slike... Dal' je njezina ne znam. Uzivo je cura top, od kože do figure.Pa slike su fotošopirrane njene, ko to ne kuži taj nek si glavu propuca. Pisali su već ljudi da nije u živo ko na slikama, ne sračkaj
Pisalo se vec, stavi broj oglasa u trazilicu. Nekakva stara babapozdrav, jel bio netko kod ove šarmantne dame kakva su iskustva?
Šarmantna dama ! ! !
Nježna i fina lijepog lica i tijela 51 god., za fine mlade dečke i stariju gospodu.www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|