Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne, nit biJel itko imao ikakvog iskustva sa ukrajinkama?
Pošto se ovdje jako puno prica o brazilkama i latinoamerikankama
Pratim te.. I ja bi to volijaZasto u Zadar ne dolaze nikako azijatkinje? Jednom je bila korejka i uspia san otic i posli nikako.. a ova sto je sad trenutno na stranici je fejk
Tko se vratio?Preporuka jos bolja uzivo 10/10
Sad se vratio....ko god da ode nece se pokajati
A kolega, tek sad kuzis to?Primijeto sam da u svojim profilima sve (ili većina) cure lažu o svojim podacima: Godine: napišu da imaju 20, a zapravo imaju 30 ili 28. Visina: napišu da imaju 165 cm, a kad dođem kod te cure, ona je dvije glave manja od mene, znači ima max 150 cm. Napišu i da su independent a rade za agenciju... Mislim na Latino cure kad ovo pišem.
Cure sa istoka, njihove profile i poštenje..., na to ne želim riječi trošiti...
Ima independent djevojaka, no to su one koje su najpopularnije I najkvalitetnije I koje ovdje dolaze vise godina. Naravno neka pocetnica nije independent. Prvo treba imati novca za avionsku kartu, pa poslovni mobitel I pretplatu, kondome I lubrikante, rijesiti papirilogiju u Portugalu/Spanjolskoj, rezervirati smjestaj I putovati po zemlji, a to sve kosta. Rekao bih u startu da za bavljenje ovim treba imati barem 1000 eura u startu, a cisto sumnjam da pocetnice imaju toliko, medjutim ako bude uspjesna moze se osamostaliti.A kolega, tek sad kuzis to?
Pa normalno da ce napisat da ima manje godina, sve one lazu 5 10 godina
I visinu isto tako lazu
A independent nije nijedna, sta mislis da je ona dosla iz brazila sama i iznajmljuje stanove po hr i krese se
Mora nekom placat ta to moze radit
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|