ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme bear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vjerojvatno jeste. Medicina radi čuda. Sad ima sva ženska obilježja, funkcioniraju. Znam jer sam bio i pisao o tome. Daje anal u cijeni. Iskoristite anal. Godine su +10. Često je umorna, nezainteresirana.
Covik je gori napisa i slika sliku sa distintasa di piše da je post op zensko šta uopće više o tome raspravljat triba i je bila je muško operirala/o se da bude i izgleda ka zensko

Evo sa druge stranice dokaz, specijalno za likove koji podrzavaju kurve koji varaju, kradu, lazno oglasavaju (ovo se ne odnosi na tebe, znaju oni ko su)

1203943e-f219-4a95-bb63-2911aaca498d.jpg

Na EGE-u naravno nema ovog opisa s razlogom. I ovo nije prvi ovakav slucaj...
Par postova iznad

Bija neki dan
Ne doceka ona, cura koja doceka jako slicna ovoj, ima nekih 36 37 god po mojoj procjeni
Iznervira san se jer me docekala druga al ipak san osta jer je ova bila ugodna...
E sad, lipo izgleda, docekala taman otusirana mirisna, ima plavu kosu, sise taman i to prirodne, ugl zgodna je al vidi se da ima blizu 40
U akciju dobra sudjeluje oce ugodit, samo se zalila malo u doggy da je boli, pusi bez al ne guta bas
Ne zna beknit engleskog
Ugl preporucio bi, nije samo da te odradi oce ugodi
Samo me iznerviralo jer su me opet zajebali i to sam reka da mi kaze da ne dolazim ako nije ta cura i kaze ta je
Pozdrav jebači🫡

Bija neki dan
Ne doceka ona, cura koja doceka jako slicna ovoj, ima nekih 36 37 god po mojoj procjeni
Iznervira san se jer me docekala druga al ipak san osta jer je ova bila ugodna...
E sad, lipo izgleda, docekala taman otusirana mirisna, ima plavu kosu, sise taman i to prirodne, ugl zgodna je al vidi se da ima blizu 40
U akciju dobra sudjeluje oce ugodit, samo se zalila malo u doggy da je boli, pusi bez al ne guta bas
Ne zna beknit engleskog
Ugl preporucio bi, nije samo da te odradi oce ugodi
Samo me iznerviralo jer su me opet zajebali i to sam reka da mi kaze da ne dolazim ako nije ta cura i kaze ta je
Pozdrav jebači🫡
Ps doceka ova sad san nasa

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh