ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme bear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prije par dana bio kod nje, mada dogovorio sa sa drugom al ova me docekala
Ista kao na slikama, jako zgodna
Nece se ljubi iako je bio dogovor da oce, pusi bez ako se otusiras kod nje, ako ne onda nece
Akcija onako, malo se bunila u doggy, i izmice se
Mada je brutalan pogled u doggyu na guzu
Uzea pola sata, odradija za 15 20 minuta i jos malo poprica s njom
Zna engleski dosta dobro, oce prica
Mada nebi ponovio, akcija nije bas, bez neke strasti

Odradio Mel, latina sa slika. Dočekala me u roza čipki i crvenim štiklama. Lipa u faci a tijelo lipo zategnuto sa masu oblina. Ima male ožiljke od silikona ispod cica ali ništa strašno tek sam vidio usred akcije. Zašto sam je odabra su usta, skoro sam svršio dok je pušila stvarno dobro to radi. Ugodna je nije da odrađuje samo posao i priča engleski ono 6/10. Misionarka pa doggy pa opet misionarka da je mogu gledati. Pala je i masaža jer sam prije vremena svršio. Apartman čist daje nove ručnike.

Odradio Mel, latina sa slika. Dočekala me u roza čipki i crvenim štiklama. Lipa u faci a tijelo lipo zategnuto sa masu oblina. Ima male ožiljke od silikona ispod cica ali ništa strašno tek sam vidio usred akcije. Zašto sam je odabra su usta, skoro sam svršio dok je pušila stvarno dobro to radi. Ugodna je nije da odrađuje samo posao i priča engleski ono 6/10. Misionarka pa doggy pa opet misionarka da je mogu gledati. Pala je i masaža jer sam prije vremena svršio. Apartman čist daje nove ručnike.
Je dobro izgleda.Moga bi je ici vizitat ove dane,
Nedavno mi je jedna ukrainka rekla da redovno odu u Diadora saune u Petricane.
Bila neka spika o spa lokacijama po zg i slo pa kaze ona da ide tamo i da dosta cura sta rade Zadar su tamo.Predpostavljam da vataju bogate svabe i puse im po saunama za nelos honorar.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh