Koja Lais? Možeš poslat link, ima ih 2?Lais, Livia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja Lais? Možeš poslat link, ima ih 2?Lais, Livia.
Meni bila super. Zgodna,simpaticna,normalna. Nikako da se probije u prvu kategoriju Nije mi jasna niska cijena
Samo mala rezerva.
Bio sam s njom, ali prije nekoliko mjeseci pa ne mogu 100% garantirati da je ona i dalje iza toga oglasa.
Jesi li bio nedavno? Navodno u zadnje vrime dosta koriste muljaju s profilima dobrih cura a imaju 2-3 faveluse u graduMeni bila super. Zgodna,simpaticna,normalna. Nikako da se probije u prvu kategoriju Nije mi jasna niska cijena
Ma Fake pola njih na Ege Zd je fake druga cura naj bolje je video poziv tako ja radim l.p
Ekipa evo jedna simpa mrsavica, navodno se mota po Zadru neko vrijeme. Nisam bas bio aktivan, zna li se sto jeli real ili fake?
Je, to sam i ja počeo raditi. Nakon što mi je par puta zaredom vrata otvorila druga cura tražim videocall pola sata prije dogovorenog termina. Problem je što nakon toga, većina njih prestane odgovarati. Znači puno je lažnih profila u Zadru.Ma Fake pola njih na Ege Zd je fake druga cura naj bolje je video poziv tako ja radim l.p
Ja sam... mozda je nekad bila prava al sad netko drugi koristi njene fotke, poljubio sam vrataNetko je pisao na forumu da je fake
Ja sam bio kod prijateljice, al ova je prava vidio sam jeA ova?
Doceka li ona?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|