markan1123
Active member
Instagram.com/inter_stellar9 znal ko sta o ovoj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Top izgleda ako nije fake. Javi ako odes
Neka te preporuci netko tko je bio kod nje. Osim toga probaj skupiti pozitivne recenzije na numbusteru.Kako dobiti odgovor od Roxane
zna li netko recept
Hvala
hvala za savjet, ali ne znam nikog da me preporučiNeka te preporuci netko tko je bio kod nje. Osim toga probaj skupiti pozitivne recenzije na numbusteru.
Prominila grad,bia subotu rekla da ide sutra daljeMože neko poslat broj od Roxane. Nema je na EGE a ja san ga negdi zagubija
Ako ti je utjeha nisi bog zna sta propustio. Ona postoji, ali slike su jako fotosopirane. U stvarnosti nije ni blizu toliko privlacna. Trebao sam se okrenuti, ali nisam, bacen novac, osim ako bas volis jaako mrsave.Htio posjetiti ovu jer mi je baš bila napeta na fotkama. I jebeni pimp me uvjerava da će me baš ona dočekati. Naravno, vrata otvara cura koja nema veze sa oglasom. Jebi ga, trebao sam se okrenuti na vratima, ali sam ostao pa šta bude. Cura se kao trudi nešto, ja ljut na sebe što sam ostao, u glavi jebem pimpu sve po spisku i nakon 20 minuta fajrunt, ali na silu. Adresa Jurja Divnića 1. Šesti kat. Bez lifta. Uglavnom, prevara.
U Zagrebu je sad.Prominila grad,bia subotu rekla da ide sutra dalje
A te petite mršavice su mi baš napete. Ova koja me dočekala je sve samo ne to.Ako ti je utjeha nisi bog zna sta propustio. Ona postoji, ali slike su jako fotosopirane. U stvarnosti nije ni blizu toliko privlacna. Trebao sam se okrenuti, ali nisam, bacen novac, osim ako bas volis jaako mrsave.
Dobar si kad imaš jos snage jebavati 20 minuta nakon šta si iša pjehe na šesti kat,da san se ja popeja tako taman bi mi tribalo 20 minuti da dođen sebiHtio posjetiti ovu jer mi je baš bila napeta na fotkama. I jebeni pimp me uvjerava da će me baš ona dočekati. Naravno, vrata otvara cura koja nema veze sa oglasom. Jebi ga, trebao sam se okrenuti na vratima, ali sam ostao pa šta bude. Cura se kao trudi nešto, ja ljut na sebe što sam ostao, u glavi jebem pimpu sve po spisku i nakon 20 minuta fajrunt, ali na silu. Adresa Jurja Divnića 1. Šesti kat. Bez lifta. Uglavnom, prevara.
Onda to više nije sport za tebe u penziju pomalo morašDobar si kad imaš jos snage jebavati 20 minuta nakon šta si iša pjehe na šesti kat,da san se ja popeja tako taman bi mi tribalo 20 minuti da dođen sebi![]()
Nije uopće toliko loša. Niti je jaki fotošop, samo što te dočeka bez šminke, tu je razlika. Obično su te mršavice fotogenične, dok akcija sa njima nije baš vrhunska. Ali za stotku nije loše. Ja sam mislio i ponovit ali je otišla bila.Ako ti je utjeha nisi bog zna sta propustio. Ona postoji, ali slike su jako fotosopirane. U stvarnosti nije ni blizu toliko privlacna. Trebao sam se okrenuti, ali nisam, bacen novac, osim ako bas volis jaako mrsave.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|