Imas anu ako je jos tuPreporuka za neku sa ege?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas anu ako je jos tuPreporuka za neku sa ege?
A ona ima one fore sa slikanjem i nece šipu bez…za 150, ne znam kako ih zasluziImas anu ako je jos tubar nes ajde
Ne samo fotkanje nego ona i njih par traži instagram koji nesmi biti lažni profil. Ja jednu koja je često u zadru pratim sa lažnog i vidim ekipu koja joj je očito dala pravi inst.profil. jer neke poznajem koje pratiA ona ima one fore sa slikanjem i nece šipu bez…za 150, ne znam kako ih zasluzi
Ae da zna ako je neko bogatiji da mu lovu izmuzeNe samo fotkanje nego ona i njih par traži instagram koji nesmi biti lažni profil. Ja jednu koja je često u zadru pratim sa lažnog i vidim ekipu koja joj je očito dala pravi inst.profil. jer neke poznajem koje prati
A najbolje da joj dam zenin i materin brojNe samo fotkanje nego ona i njih par traži instagram koji nesmi biti lažni profil. Ja jednu koja je često u zadru pratim sa lažnog i vidim ekipu koja joj je očito dala pravi inst.profil. jer neke poznajem koje prati
To ti ne znam jer nisam kod nje probao tu varijantu. Al što se tiče sexa, pušenja vrh vrhova. Jebe se samo takoPozdrav ljudi, sutra idem prvi put kod Irine na dominaciju,može li mi netko reci iskustvo kakvu dominaciju daje i što očekivati
Bio. Dok je bila u ZG. Vrhunsko tijelo - barem meni, ali je usluga onako...nije neš' posebno, ali ima odlično tijelo: sise, online, guza, malo je starija. Šteta.![]()
Nova sexy crnka 🔥❤️❤️
Lijepa i njegovana damica crne, duge kose poziva galantnu gospodu na ugodno druženje u svoj topao prostor ❤️❤️. Nina…www.oglasnik.hr
Netko bio ili bonasica?
Krivo mi napisali "online". Ne radi online.Bio. Dok je bila u ZG. Vrhunsko tijelo - barem meni, ali je usluga onako...nije neš' posebno, ali ima odlično tijelo: sise, online, guza, malo je starija. Šteta.
Jesu slike baš njezine?Bio. Dok je bila u ZG. Vrhunsko tijelo - barem meni, ali je usluga onako...nije neš' posebno, ali ima odlično tijelo: sise, online, guza, malo je starija. Šteta.
Ali sl ful oglas ka od one sexy Tine plavuseBio. Dok je bila u ZG. Vrhunsko tijelo - barem meni, ali je usluga onako...nije neš' posebno, ali ima odlično tijelo: sise, online, guza, malo je starija. Šteta.
Da.Jesu slike baš njezine?
Da, slični su oglasi..točno si rekao. Ali, "Nova sexy crnka" je Nina..njezin prethodni oglas je bio "senzualna crnka 37". Inače je ženska iz Doboja. Rekoh, za mene, vrhunsko tijelo, ali usluga je tako/tako jer ovisi o njezinom raspoloženju.Ali sl ful oglas ka od one sexy Tine plavuse
Pa sad nezz
I cak je u staonu i na adresi u Zadru di i Tina bude
Ako držiš do sebe izbjegavaj. Nadrkana, prljava, prepotentna, puno starija. Ja se okrenuo nakon 20 sekundi razgovora![]()
Nova sexy crnka 🔥❤️❤️
Lijepa i njegovana damica crne, duge kose poziva galantnu gospodu na ugodno druženje u svoj topao prostor ❤️❤️. Nina…www.oglasnik.hr
Netko bio ili bonasica?
Izbjegavati u širokom luku![]()
Nova sexy crnka 🔥❤️❤️
Netko bio ili bonasica?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|