ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme bear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bio sam kod Gabrijele.
Slike su njene, priča engleski odlično.
Odličan sex, trudi se maksimalno.
Prelijepa je, jako zgodna, i jako profesionalna.
Apartman čist i uredan, možeš se otuširati, ona te dočeka sexi obučena i nasmijana.
Definitivno najbolja usluga u Hrvatskoj, sve preporuke...

Sve koje su došle zadnje vrime u zd su loše jedino Jennifer je dobra ovo mlađe 20 do 25 god ništa nevalja ili fake profili kad je vidiš uživo katastrofa i usluga nikakva bezvoljne sve jedino starije latine su mi sve bile dobre od 30 pa do 45 god i ove naše isto nikakve nadrkane osim tine ona je dobra kulturna i smirena ženska
Koja je naša domaca tina

Ja nemam hrabrosti da dođem kod Gabriele. Već je gledam na oglasu 3 godine. Mislim da bih imao tremu jer mi je jako privlačna, ne bi mi se ni digao zbog toga. Deset godina bez sexa, osramotio bih se samo tako. A i bojim se da ne pokupim HPV ili nekakav herpes iako bih koristio zaštitu.

Ja nemam hrabrosti da dođem kod Gabriele. Već je gledam na oglasu 3 godine. Mislim da bih imao tremu jer mi je jako privlačna, ne bi mi se ni digao zbog toga. Deset godina bez sexa, osramotio bih se samo tako. A i bojim se da ne pokupim HPV ili nekakav herpes iako bih koristio zaštitu.
Jednu plavu šikni sat vremena prije natašte pa će teta Gabrijela biti u problemu

Ma nije libido problem. Mislim da nema ništa gore za muškarca koji osjeća veliku požudu prema ženama, a zbog nekog iracionalnog straha nema hrabrosti prići. Nesigurnost je zajebana stvar. Što je najgore, nemam razloga za takvo povučeno ponašanje. Jednostavno, rodio sam se tako sjeban.

Ma nije libido problem. Mislim da nema ništa gore za muškarca koji osjeća veliku požudu prema ženama, a zbog nekog iracionalnog straha nema hrabrosti prići. Nesigurnost je zajebana stvar. Što je najgore, nemam razloga za takvo povučeno ponašanje. Jednostavno, rodio sam se tako sjeban.
Možeš slobodno kod Gabrijele. Potpuno je fokusirana na klijenta, napali te, pazi da ti nebi slučajno "pao".
Prava kuvervetina. Samo naprijed.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh