Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je naša domaca tinaSve koje su došle zadnje vrime u zd su loše jedino Jennifer je dobra ovo mlađe 20 do 25 god ništa nevalja ili fake profili kad je vidiš uživo katastrofa i usluga nikakva bezvoljne sve jedino starije latine su mi sve bile dobre od 30 pa do 45 god i ove naše isto nikakve nadrkane osim tine ona je dobra kulturna i smirena ženska
Jednu plavu šikni sat vremena prije natašte pa će teta Gabrijela biti u problemuJa nemam hrabrosti da dođem kod Gabriele. Već je gledam na oglasu 3 godine. Mislim da bih imao tremu jer mi je jako privlačna, ne bi mi se ni digao zbog toga. Deset godina bez sexa, osramotio bih se samo tako. A i bojim se da ne pokupim HPV ili nekakav herpes iako bih koristio zaštitu.
Skupljati ćemo ko oni u crkvi milodar za viagru i kome zafali za raznorazne doplate kod naših curaTrebamo napraviti vodic za junfere.
Možeš slobodno kod Gabrijele. Potpuno je fokusirana na klijenta, napali te, pazi da ti nebi slučajno "pao".Ma nije libido problem. Mislim da nema ništa gore za muškarca koji osjeća veliku požudu prema ženama, a zbog nekog iracionalnog straha nema hrabrosti prići. Nesigurnost je zajebana stvar. Što je najgore, nemam razloga za takvo povučeno ponašanje. Jednostavno, rodio sam se tako sjeban.
|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 Učiteljica iz predgrađa traži...   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |