ZADARSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme bear
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bogami Vi niste normalni. Grad pun zgodnih strankinja, a vi raspravljate o domacim odronima umjesto da iskoristite priliku dok su strankinje jos tu.

Bogami Vi niste normalni. Grad pun zgodnih strankinja, a vi raspravljate o domacim odronima umjesto da iskoristite priliku dok su strankinje jos tu.
A jeee nisu ni strankinje sto su bile
Svaka druga je lažna
Dog preko mob s jednom a kad dodjes na vrata otvori ti druga i ona kad da joj je ta frendica posa u brazil ili di vec(a preko por je pitan dali si to ti 100% ako nisi poci cu ca kaze da je)i dodjen na vrata otvori druga a ja se skupim i ca

Ma ja sam joj napisa poruku da ako spusti cijene za po ure i uru za upola da će lipo zaradit ode a i naradit se. E sad do nje je. Iskreno ja takve volim i isa bi svaki dan kod nje.. Sad do nje je... Jos da mi je naci neku azijatkinju sta je ovdi dosla radit ili preko oglasa to bi bilo savršeno

Ma ja sam joj napisa poruku da ako spusti cijene za po ure i uru za upola da će lipo zaradit ode a i naradit se. E sad do nje je. Iskreno ja takve volim i isa bi svaki dan kod nje.. Sad do nje je... Jos da mi je naci neku azijatkinju sta je ovdi dosla radit ili preko oglasa to bi bilo savršeno
Treba joj reci izravno da njene cijene nisu u skladu sa izgledom I godinama. Mada ja ne bih placao ni duplo manje.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh